Antena 3 Coronavirus Ofițer SRI, printre românii confirmați cu coronavirus

Ofițer SRI, printre românii confirmați cu coronavirus

11 Mar 2020   •   21:09
Ofițer SRI, printre românii confirmați cu coronavirus
Sursa foto: Foto: SRI - Serviciul Român de Informații/ Facebook

Un ofițer SRI a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus. Directorul Serviciul Român de Informații Eduard Hellvig a dispus înființarea unei comisii la nivelul Serviciului care va monitoriza permanent implementarea tuturor măsurilor necesare pentru limitarea răspândirii noului virus.

„În data de 10 martie 2020, un ofițer din cadrul Serviciului Român de Informații a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus (COVID-19). Direcția de Sănătate Publică București, împreună cu Direcția Medicală din SRI, au desfășurat o anchetă epidemiologică pentru identificarea și izolarea tuturor persoanelor cu care acesta a intrat în contact. În prezent, situația este sub control și au fost luate deja toate măsurile prevăzute în astfel de cazuri”, transmit reprezentanții SRI, într-un comunicat de presă, publicat pe site-ul instituției.

Directorul SRI a dispus înființarea unei comisii la nivelul Serviciului care va monitoriza permanent implementarea tuturor măsurilor necesare pentru limitarea răspândirii noului virus de către persoanele care au fost în contact cu pacientul confirmat cu coronavirus.

În ceea ce-i privește pe cei de la SRI, sunt în izolare 20-30 de persoane, toate în teste.

Numărul cazurilor la nivel național a ajuns la 44, potrivit reprezentanților Grupului de Comunicare Strategică (CGS) privind situația COVID-19 în țara noastră. 

 

Sursă: Mediafax
×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close