Antena 3 CNN Coronavirus Opt copii din Suceava au rămas orfani, după ce tatăl lor a murit de coronavirus în Londra

Opt copii din Suceava au rămas orfani, după ce tatăl lor a murit de coronavirus în Londra

Opt copii din comuna Dumbrăveni, județul Suceava au rămas orfani, după ce tatăl lor, în vârstă de numai 34 de ani, a murit infectat cu coronavirus în Londra, acolo unde muncea pentru a-și întreține familia.

Opt copii din Suceava au rămas orfani, după ce tatăl lor a murit de coronavirus în Londra
Sursa foto: Hepta / Facebook
15 Apr 2020   •   11:46

Drama familiei lui Nicu Urzică a început în urmă cu câteva săptămâni atunci când românul s-a infectat cu coronavirus, în Londra, acolo unde muncea pe un șantier pentru a-și întreține soția și cei opt copii.

Cel mai probabil, Nicu s-a infectat la locul de muncă, iar ulterior au urmat săptămâni în care s-a simțit foarte rău, a fost la un pas de moarte, însă a fost internat într-un spital, pe o secție ATI, și chiar părea să își revină.

"Totul a început cu o răceală. A stat acasă o săptămână, nu s-a mai dus la muncă. A crezut că își revine și a vrut să se întoarcă. Doctorul i-a spus că e bine și se poate duce. A muncit două zile și i s-a făcut din nou rău.

A sunat la medic și a anunțat, dar i s-a spus să stea în casă. A stat așa încă vreo două zile, când a simțit că nu mai poate să respire. A venit ambulanța după vreo trei ore. I-au pus oxigen și și-a revenit. L-au internat pe Terapie Intensivă, starea sa era gravă.

După o săptămână petrecută la ATI, și-a revenit. A fost mutat în salon și se discuta chiar de externare, când brusc, situația s-a schimbat. Starea sa s-a agravat. Se pare că a făcut niște cheaguri de sânge care i-au blocat tot", a povestit Ianis Urzică, fratele lui Nicu, pentru obiectivdesuceava.ro.

Din nefericire, românul, tată a opt copii, nu a mai rezistat și s-a stins din viață.

Comunitarea românilor din Londra a sărit în ajutorul familiei din Suceava și a reușit să strângă o sumă considerabilă de bani: 90.000 de lire sterline, bani cu care trupul neînsuflețit al românului să poată fi adus acasă, în România, pentru a fi înmormântat.

×
Subiecte în articol: coronavirus
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close