Antena 3 CNN Coronavirus Pacientă la un spital din Brașov, declarații halucinante: Ca să ajungem la toaletă, trecem prin saloane cu infectați cu COVID-19

Pacientă la un spital din Brașov, declarații halucinante: Ca să ajungem la toaletă, trecem prin saloane cu infectați cu COVID-19

O pacientă diagnosticată cu coronavirus, care a fost internată la Spitalul TBC de la Stejăriș, Brașov, critică condițiile din spital. Femeia spune că pentru a ajunge la toaletă, pacienții trebuie să treacă prin două saloane pline cu pacienți infectați.

Pacientă la un spital din Brașov, declarații halucinante: Ca să ajungem la toaletă, trecem prin saloane cu infectați cu COVID-19
Sursa foto: Hepta
27 Iun 2020   •   18:15

Carmen Zaharie a explicat că în salon nu există chiuvetă, de aceea pentru a ajunge la toaletă trebuie să treacă prin două saloane în care sunt paciente infectate.

De asemenea, la duș rar curge apă caldă. „Reuşesc să mă fac bine, dar trecând prin saloane cu femei bolnave, să nu iau încă o dată virusul. În ceea ce priveşte baia, mi-e teamă că de acolo aş putea să iau alte boli”, se plânge Carmen Zaharie, originară din Braşov.

Pacienta face apel la autoritățile locale să verifice condiţiile în care sunt forţaţi să stea bolnavii în spital.

„Domnii aceştia care conduc, care sunt gospodari, şi-ar aduce mama sau soţia într-un loc ca acesta? Să vină să vadă despre ce e vorba, să nu mai vorbească din statistici, din cifre, din bani cheltuiţi”, a mai spus pacienta.

Explicațiile autorităților

Prefectul județului Braşov, Cătălin Văsii, a precizat că ştie de condiţiile de la Stejăriş şi promite că acesta va fi renovat și condițiile vor fi cu totul altele în doar câteva luni.

„O parte din clădirile în care acesta (spitalul n.r.) îşi desfăşoară activitatea este proprietatea privată a unor persoane, iar Consiliul Judeţean plăteşte chirie. Se are în vedere transferul: tot ceea ce înseamnă Spitalul de Pneumoftiziologie să meargă în altă locaţie. Urmează să fie supuse unor reparaţii capitale”, a declarat acesta.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Brașov

Philip Morris susține inovația

Care sunt cele 9 priorități strategice ale României în 2023 | Soluții pentru o economie profitabilă

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close