Antena 3 CNN Coronavirus Panică în două localități din Bihor, după ce oamenii s-au trezit cu mesajul "carantină COVID-19" pe porţi

Panică în două localități din Bihor, după ce oamenii s-au trezit cu mesajul "carantină COVID-19" pe porţi

Mai mulți bihoreni au intrat în panică atunci când au descoperit că pe porțile lor fuseseră lipite abţibilduri pe care era scris "carantină COVID-19".

Panică în două localități din Bihor, după ce oamenii s-au trezit cu mesajul "carantină COVID-19" pe porţi
Sursa foto: ebihoreanul.ro
16 Mar 2020   •   08:20

S-a întâmplat în localitățile bihorene Holod şi Lupoaia, unde primarul Ioan Horga spune că oamenii l-au sunat panicaţi, întrebându-l dacă s-a stabilit intrarea lor în carantină.

"Persoane iresponsabile au lipit aceste etichete pe porţile locuitorilor din Holod şi Lupoaia producând panica. Dimineaţa au apărut. Oamenii m-au sunat disperaţi şi întrebau dacă e carantină. Vă închipuţi că nu e un lucru de joacă", a declarat BIHOREANULUI edilul comunei. 

El a spus că a anunţat Poliţia, iar un echipaj format din oameni ai legii a făcut fotografii şi a preluat probe pentru a afla făptaşul.

"E o prostie să creezi panică la oameni, mai ales în situaţie asta, că oricum e isterie", a adăugat Horga. 

Potrivit acestuia, au fost marcate cu acest mesaj circa 20 de case din Holod şi circa 4 din Lupoaia. Se pare că făptaşul ar fi din zonă, căci a evitat locurile în care sunt camere de surpaveghere în comună şi nici n-a pus etichete pe casele unde nu locuieşte nimeni. 

×
Subiecte în articol: coronavirus
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close