Antena 3 CNN Coronavirus Pensionare filmate când se dau în leagăne, într-un parc din Constanța: 'Fiți mai responsabili'

Pensionare filmate când se dau în leagăne, într-un parc din Constanța: 'Fiți mai responsabili'

Două pensionare au fost filmate, astăzi, de un bărbat, în timp ce se dădeau în leagăne, într-un loc de joacă pentru copii dintr-un parc din Constanța.

Pensionare filmate când se dau în leagăne, într-un parc din Constanța: 'Fiți mai responsabili'
Sursa foto: Facebook / Gabriel Ionescu
27 Mar 2020   •   17:15

În contextul pandemiei de criză și a restricțiilor de circulație impuse de autorități pentru limitarea răspândirii infectărilor cu coronavirus, două bătrâne din Constanța au fost filmate în timp ce se relaxau în leagăne, într-un parc din zona Casa de Cultură din Constanța.

Cu toate că se aflau în intervalul permis de lege pentru a ieși din casă, respectiv 11.00-13.00, cele două femei ar fi trebuit să părăsească locuința doar pentru urgențe, cum ar fi cumpărături sau deplasări la medic.

Astfel, un bărbat care trecea prin zonă le-a observat pe cele două pensionare, a scos telefonul și a început să filmeze.

"- De ce nu stați în casă, doamnă?

- Avem voie să ieșim.

- Să vă dați în leagăne? Aici stau copiii, se mai joacă și ei săracii. Aveți o vârstă totuși. Dacă dumneavoastră nu ne ajutați pe noi, noi ce să facem?

- Am ieșit la o plimbare. Iertați-ne.

- Nu vă iert eu, că nu sunt eu Dumnezeu. Dar fiți un pic mai conștienți, mai responsabili. Sunteți ca părinții noștri și e păcat.

- Avem foaia.

- Eu vă înțeleg cu foaia, la scară, dar nu în parc, la joacă. Doamne ferește. Mâine, poimâine, mergem și la plajă. Multă sănătate vă doresc", a fost dialogul dintre pensionare și bărbat.

×
Subiecte în articol: coronavirus
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close