Antena 3 Coronavirus Bateristul trupei rock The Offspring, dat afară pentru că refuză să se vaccineze. Artistul susține că suferă de sindromul Guillain-Barre

Bateristul trupei rock The Offspring, dat afară pentru că refuză să se vaccineze. Artistul susține că suferă de sindromul Guillain-Barre

de Adrian Iclozan    |    04 Aug 2021   •   19:59
Bateristul trupei rock The Offspring, dat afară pentru că refuză să se vaccineze. Artistul susține că suferă de sindromul Guillain-Barre
Sursa foto: YouTube

Pete Parada, bateristul trupei The Offspring, a anunțat într-un lung mesaj pe Instagram că a fost dat afară din formație după ce, la sfatul medicului său, a decis să nu se vaccineze anti-COVID, relatează presa internațională de specialitate.

Parada (foto), care s-a alăturat The Offspring în 2007, recunoaște că opțiunea sa de a nu se vaccina îl plasează în contradicție cu "ceea ce este pe cale să devină normă în industria" muzicii și a spectacolului. 

"S-a decis recent că nu este suficient de sigur pentru ceilalți să fiu prin preajmă, în studio şi în turneu. Nu mă veți vedea la viitoarele concerte", a precizat el. 

Bateristul mărturisește că a avut deja COVID iar medicul său l-a sfătuit să nu se vaccineze din cauza antecedentelor personale şi a posibilelor efecte secundare.

"Am avut virusul acum mai mult de un an, a fost benefic pentru mine. Sunt deci destul de încrezător că-l voi putea suporta din nou, dar nu cred că voi supraviețui unor alte reacții legate de sindromul Guillain-Barre după vaccinare. Asta datează din copilărie şi a luat amploare de-a lungul vieții, agravându-se progresiv. Din păcate, în cazul meu, riscurile vaccinării depășesc cu mult beneficiile", a dezvăluit el.

Peter Parada mai adaugă că nu are resentimente față de colegii săi de trupă, vocalistul și chitaristul Dexter Holland, bassistul Todd Morse și chitaristul Kevin Wasserman.

Peter Parada a făcut parte din Offspring până în data de 2 august 2021.

"Ei fac ceea ce cred că este mai bine pentru ei şi eu fac aceleași lucru pentru mine", a concluzionat el, menționând că a vrut să-şi spună povestea pentru ca aceia ce trec "prin agonia şi izolarea faptului că sunt lăsați în urmă" să știe că nu sunt singurii.

Sindromul Guillain-Barre este o afecțiune a nervilor periferici caracterizată prin slăbiciune sau paralizie progresivă. Este o boală care afectează între 3.000 şi 6.000 de persoane în fiecare an în Statele Unite. 

The Offspring a luat ființă în 1984, în California, a lansat 10 albume și a vândut peste 40 de milioane de discuri în întreaga lume. Alături de alte formații precum Green Day și Rancid, cei de la The Offspring sunt creditați pentru revitalizarea interesului internațional față de punk-rock.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close