Antena 3 CNN Coronavirus Planul de relaxare, dat peste cap de numărul mare de infectări. Decizia crucială pe care o va lua Guvernul

Planul de relaxare, dat peste cap de numărul mare de infectări. Decizia crucială pe care o va lua Guvernul

Plaurile de relaxare ale restricțiilor au fost date peste cap de numărul mare de infectări din ultimele zile. În funcție de ele, Guvernul va stabili ce se va întâmpla de la 1 iulie.

Planul de relaxare, dat peste cap de numărul mare de infectări. Decizia crucială pe care o va lua Guvernul
Sursa foto: Pixabay.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Iun 2020   •   17:20

Mâine Guvernul trebuie să stabiliească cu exactitate dacă începând cu data de 1 iunie se vor redeschide restaurantele și se va impune măsura distanțării între mese de doi metri și dacă vor fi eliminate restricțiile în cazul teraselor. 

De asemenea, tot pe parcursul zilei de mâine, Executivul va trebui să ia decizii legate de evenimentele care au loc în interior, dacă acestea se pot desfășura cu număr mai mare de 20 de persoane și dacă cele din exterior se pot desfășura cu peste 50 de persoane.

Decizie importantă pentru artiștii din România

Tot mâine, reprezentanții Guvernului trebuie să ia o decizie importantă pentru foarte mulți artiști din România, și anume dacă sălile de spectacole și teatrele se vor deschide după data de 1 iulie.

Toate aceste planuri făcute până acum de Executiv ar putea fi date peste cap de numărul mare de infectări, din ultimele două săptămâni, iar ministrul Sănătății anunța că se pot lua măsuri de restricții zonale.

×
Subiecte în articol: coronavirus
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close