Antena 3 CNN Coronavirus Poliția și Jandarmeria patrulează pe străzile din București: 'Rămâneți în case! Respectați recomandările!'

Poliția și Jandarmeria patrulează pe străzile din București: 'Rămâneți în case! Respectați recomandările!'

Echipaje ale Poliției și Jandarmeriei patrulează, în această noapte, pe străzile din București și transmit mesaje prin stații către oamenii aflați în case, înainte de intrarea în vigoare a ordonanței militare care interzice deplasările între orele 22.00 și 06.00 din cauza pandemiei de coronavirus.

Poliția și Jandarmeria patrulează pe străzile din București: 'Rămâneți în case! Respectați recomandările!'
22 Mar 2020   •   21:54

Potrivit lui Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul de Interne și șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, măsura interzicerii deplasărilor pe timp de noapte, în intervalul 22.00 - 06.00 intră în vigoare de luni, 23 martie 2020, începând cu ora 22.00.

În această noapte, echipaje ale Poliției și Jandarmeriei au putut fi observate de oameni, pe străzile din București, în special pe străzile din cartiere, în timp ce transmiteau mesaje prin stații.

'Rămâneți în case. Respectați toate recomandările autorităților. Ieșiți din locuințe numai pentru a ajunge la serviciu sau pentru urgențe. Suntem aici pentru sănătate dumneavoastră. Spălați-vă pe mâini și păstrați distanța. Stați în casă! Este foarte important să rămâneți în casă', a fost mesajul transmis de echipajele Poliției și Jandarmeriei.

Măsura a fost luată pentru a-i înștiința pe oameni cu privire la restricțiile impuse din cauza pandemiei de coronavirus care a afectat și România.

Până în prezent, în România, au fost confirmate 433 de cazuri de coronavirus, iar 4803 persoane sunt în carantină.

De asemenea, tot în această seară a fost înregistrat și cel de-al treilea român mort după ce a fost infectat cu coronavirus.

×
Subiecte în articol: coronavirus
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close