x close

Preot din Râmnicu Vâlcea, amendă de 20.000 de lei după ce a lăsat mai mulți bătrâni în biserică

de A.T.    |    05 Apr 2020   •   18:15
Preot din Râmnicu Vâlcea, amendă de 20.000 de lei după ce a lăsat mai mulți bătrâni în biserică Facebook

Un preot de la o biserică din Râmnicu Vâlcea a fost amendat, astăzi, cu 20.000 de lei, după ce a permis accesul mai multor bătrâni în interiorul bisericii și a ținut o slujbă.

Preotul ar fi ținut Sfânta Liturghie în duminica din Postul Mare, iar mai mulți bătrâni ar fi venit la slujbă, chiar dacă acest lucru este interzis prin ordonanță militară.

Drept urmare, un echipaj al Poliției Locale a ajuns la biserică, iar când i-au văzut pe bătrâni în interior, l-au amendat pe preotul care le-a permis accesul.

"Organele Statului Polițist în acțiune: 20.000 lei amendă pentru un preot care nu respectă ordonanțele militare care trimit iobagii la muncă în Germania, permit activitatea din supermarketuri, dar nu permit Sf. Liturghie în duminica din Postul Mare. Obișnuiți-vă cu acest tip de dialog:

- Mi-a murit și mie soțul; să nu-l pomenesc, domnule?!

- NU AVEȚI VOIE, DOAMNĂ!", a scris Iulian Capsali într-o postare pe Facebook.

De asemenea, cel care a postat imaginile pe Facebook a explicat că totul s-ar fi întâmplat la Biserica 'Sf. Mina' din Constanța, însă din imagini nu reiese acest lucru.

Potrivit ultimelor informații obținute de Antena 3, evenimentul s-a produs la Biserica 'Sfântul Ioan' din Râmnicu Vâlcea și nu la Constanța, așa cum a fost anunțat inițial.

Facebook

Citeşte mai multe despre:

coronavirus
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati