Primăria Sectorului 2 închide locurile de joacă și recreere din sector. Lista parcurilor care rămân deschise

de A.M.P    |    21 Mar 2020   •   16:56
Primăria Sectorului 2 închide locurile de joacă și recreere din sector. Lista parcurilor care rămân deschise Pixabay

Viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, a anunțat închiderea locurilor de joacă și recreere din sector, într-o amplă campanie de limitare a răspândirii noului coronavirus.

Sectorul 2 din București derulează cea mai amplă campanie împotriva COVID-19, iar astăzi viceprimarul sectorului 2 a luat decizia închiderii locurilor de joacă și de recreere din sector.

“Am luat decizia închiderii locurilor de joacă și a spațiilor de recreere începând de azi, sâmbătă, 21 martie, ora 14.00. Am fost informat de cei aflați în teren că aceste locuri sunt pline de cetățeni, prin urmare consider că este responsabilitatea mea să iau această măsură. Poate pare prea mult, cu siguranță nu toți locuitorii sectorului 2 vor fi fericiți, dar prevenția este vitală în aceste momente, anunță  Dan Cristian Popescu.

Sunt și parcuri care rămân pentru moment deschise. Acestea sunt: Parcul Tei, Parcurile Plumbuita I și II, Parcul Național și Aleea Belvedere,

Parcul Cinema Floreasca, Parcul Morarilor, Parcul Cosmos, Parcul Creangă, Parcul Obor, Parcul ACR, Parcul Motodrom și Parcul Titus Ozon. 

“Parcurile rămase deschise impun aceeași conduită socială și aceleași măsuri de prevenție: respectarea distanței de 2 metri între cetățeni, purtarea măștii și a mănușilor de unică folosință, evitarea locurilor aglomerate”, declară viceprimarul Sectorului 2.

x close