Antena 3 CNN Coronavirus Primarul din Haţeg, Marcel Goia, confirmat cu coronavirus: "Pericolul nu a trecut"

Primarul din Haţeg, Marcel Goia, confirmat cu coronavirus: "Pericolul nu a trecut"

Primarul oraşului Haţeg, Marcel Goia, este infectat cu noul coronavirus. 32 persoane diagnosticate pozitiv sunt internate în spital în judeţul Hunedoara.

Primarul din Haţeg, Marcel Goia, confirmat cu coronavirus: "Pericolul nu a trecut"
Sursa foto: Facebook
12 Iul 2020   •   19:45

”În calitate de primar al oraşului Haţeg, mă simt dator să vă informez că testul pentru Covid 19 pe care l-am făcut zilele trecute a ieşit pozitiv. Vă doresc sănătate tuturor şi sper că cei care au luat legătura cu mine în ultima săptămână, nu au contactat acest virus”, a scris Marcel Goia pe pagina sa de Facebook.

Primarul a cerut tuturor să respecte regulile.

”Recomand tuturor respectarea regulilor impuse de autorităţi, pericolul nu a trecut”, a mai scris primarul.

Prefectura Hunedoara a precizat că în judeţ sunt internate în spital 32 persoane diagnosticate pozitiv, iar 24 de persoane au refuzat internarea.

Coronavirus în România: 456 de cazuri noi și 13 decese

456 de cazuri noi de coronavirus au fost depistate în ultimele 24 de ore în România, iar 13 persoane au murit. Până duminică, pe teritoriul României, au fost confirmate 32.535 de cazuri de persoane infectate cu COVID – 19.

1.884 de români diagnosticați cu infecție cu COVID-19 au murit

De sâmbătă, de la ora 10.00 până duminică, la ora 10.00 au fost înregistrate 13 decese (10 bărbați și 3 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus. Toate decesele sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, transmite Grupul de Comunicare Strategică.

×
Subiecte în articol: Marcel Goia Hateg coronavirus
Parteneri
Averea lui Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL
x close