Antena 3 CNN Coronavirus Raed Arafat: "Starea de urgență în România trebuie prelungită. Virusul nu va dispărea"

Raed Arafat: "Starea de urgență în România trebuie prelungită. Virusul nu va dispărea"

Secretarul de stat Raed Arafat spune că starea de urgenţă trebuie prelungită în România şi că trebuie luate toate măsurile pentru protejarea populaţiei. 

Raed Arafat: "Starea de urgență în România trebuie prelungită. Virusul nu va dispărea"
Sursa foto: Hepta
de M.Z.    |    14 Apr 2020   •   12:37

"Să nu ne trezim la un moment dat că avem mii" și să ne întrebe cineva "de ce nu aţi luat măsuri mai dure ca să preveniți?", a explicat Arafat la o televiziune de ştiri, potrivit mediafax.ro.

"Dacă vezi că într-o ţară care a relaxat măsurile numărul cazurilor începe să crească, poate fi un avertisment şi pentru tine. La un moment dat va trebui să ajungem la convieţuire cu acest virus, nu ai cum să nu ajungi la o convieţuire, pentru că nu va dispărea", a declarat Raed Arafat.

"Trebuie să observăm ce se întâmplă la alţii să învățăm, să luăm de la ei, să vedem care sunt cele mai bune soluţii, să protejăm populaţia, dar în același timp impactul economic și social să fie cât mai bine gestionat şi calculat. (…) Ce preferăm: o problemă care poate că trecem peste ea pe linie economică și socială sau să ne trezim la un moment dat că avem zeci de mii sau mii de morţi şi să ne întrebe cineva de ce nu aţi luat măsuri mai dure ca să preveniţi?", a explicat şeful DSU.
 

×
Subiecte în articol: Raed Arafat coronavirus
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close