Antena 3 Coronavirus Rareș Bogdan, rezultat negativ la testul pentru coronavirus

Rareș Bogdan, rezultat negativ la testul pentru coronavirus

14 Mar 2020   •   17:34
Rareș Bogdan, rezultat negativ la testul pentru coronavirus

Rareș Bogdan a fost depistat negativ la testul pentru coronavirus. Anunțul a fost făcut de liberal pe pagina de Facebook.

”Mi-au ajuns rezultatele testului COVID-19 făcut ieri la ora 12.00. Rezultatul este NEGATIV. Sunt în autoizolare acasă și vă invit pe toți să încercați să evitați cât mai mult posibil drumurile și locurile publice. Disciplină și respectarea regulilor în aceste clipe și zile sunt esență trecerii prin această situație complet nouă pentru Europa și întreagă lume. Sunt convins că vom depăși împreună și această situație.

Cred că în continuare școlile trebuie să rămână închise, iar circulația în Mall-uri ar trebui restricționată sau chiar închise cu excepția magazinelor alimentare.

Cu cât vom stă mai izolați unii de alții în această perioada, cu atât vom reuși să oprim răspândirea virusului. Specialiștii au cuvântul acum și eu sunt unul dintre cei care am totală încredere în doctorii români reprezentați public astăzi de Dr.Arafat, Dr. Tătaru, Dr. Cercel, Dr. Rafila”, a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close