Antena 3 CNN Coronavirus Un român, prima persoană arestată pentru încălcarea restricțiilor în Irlanda

Un român, prima persoană arestată pentru încălcarea restricțiilor în Irlanda

Denis Constantin, un român în vârstă de 24 de ani, este prima persoană arestată pentru încălcarea restricțiilor de circulație impuse pentru prevenirea răspândirii pandemiei de coronavirus în Irlanda.

Un român, prima persoană arestată pentru încălcarea restricțiilor în Irlanda
Sursa foto: rte.ie
16 Apr 2020   •   10:48

Pentru a preveni răspândirea cazurilor de infectare cu coronavirus, Irlanda, la fel ca majoritatea țărilor lumii, a impus o serie de restricții de circulație.

Prima persoană arestată pentru încălcarea acestor restricții este un român în vârstă de 24 de ani, care locuiește în orașul Enniscorthy.

Prima dată, românul a fost prins pe stradă de polițiștii irlandezi vineri, 10 aprilie 2020, ocazie cu care a fost amendat, iar apoi, luni, 13 aprilie, a fost prins din nou.

Potrivit rte.ie, pe lângă cele două încălcări ale restricțiilor, românul a fost acuzat și de conducere fără permis și conducere a unui autovehicul fără asigurare, motiv pentru care a fost reținut și ulterior arestat.

Prezentat instanței de judecată, românului i-a fost refuzată eliberarea pe cauțiune, judecătorul hotărând că acesta trebuie să rămână în continuare în arest.

×
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close