Antena 3 CNN Coronavirus Româncă din Lombardia, dezvăluiri cutremurătoare: Ne-au nenorocit pe toți. Vorbesc să înghețe anul școlar!

Româncă din Lombardia, dezvăluiri cutremurătoare: Ne-au nenorocit pe toți. Vorbesc să înghețe anul școlar!

O româncă din Lombardia a făcut dezvăluiri cutremurătoare cu privire la epidemia de coronavirus din Italia. Femeia susține că toate rezervările făcute de Paște în acea zonă s-au anulat. De asemenea, s-ar discuta ca Italia să înghețe anul școlar.

Româncă din Lombardia, dezvăluiri cutremurătoare: Ne-au nenorocit pe toți. Vorbesc să înghețe anul școlar!
Sursa foto: Foto: Pixabay,com
06 Mar 2020   •   11:07

”Sunt convinsă că virusul ăsta e mai rău decât ni se spune și sunt sigură că e peste tot. Nu cred că o țară ca Italia să decadă atât de mult din cauza unei simple răceli. Aici, în Lombardia, nu mai au locuri în Terapie Intensivă. 

Ne-a spus cineva că toate rezervările pentru Paște au fost anulate. Hotelierii sunt disperați! Ne-au nenorocit pe toți. Nu găsești nimic de muncă. E o nebunie.

Se vorbește chiar să înghețe anul școlar. Igiena e cea mai importantă. Aici nimeni nu se mai pupă și nimeni nu trebuie să mai dea mâna cu nimeni.”, a spus femeia.

Italia rămâne ţara europeană cel mai grav afectată de coronavirus: numărul deceselor a crescut de la 107 la 148 în numai 24 de ore.

Iar pericolul alungă turiştii: în hotelurile Romei, 90 la sută din rezervările pentru luna martie au fost anulate.

În schimb, parcurile s-au umplut de copii care, după închiderea şcolilor, au rămas în grija bunicilor.

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close