Antena 3 CNN Coronavirus Români disperați la un centru de carantină din Suceava: 'Vrem acasă! Nu ne bagă nimeni în seamă'

Români disperați la un centru de carantină din Suceava: 'Vrem acasă! Nu ne bagă nimeni în seamă'

Zeci de români plasați în carantină într-o pensiune din Moara, Suceava, sunt disperați pentru că nu li se permite plecarea acasă, chiar dacă au stat închiși timp de 14 zile.

Români disperați la un centru de carantină din Suceava: 'Vrem acasă! Nu ne bagă nimeni în seamă'
17 Apr 2020   •   15:21

Zeci de români plasați în carantină într-o pensiune dn Moara, Suceava, sunt disperați pentru că nu li se permite plecarea acasă, chiar dacă au stat deja 14 zile în carantină.

Ieri dimineață, oamenii au fost înștiințați că un reprezentant al DSP Suceava va veni la pensiunea în care ei sunt cazați pentru a-i consulta și ulterior pentru a-i lăsat să plece acasă, însă nimeni nu s-a prezentat la pensiune, iar ei stau în continuare în carantină.

Mai mult, oamenii spun că în cele 14 zile în care au stat închise în pensiune, nimeni nu i-a vizitat și nu i-a consultat. Cu atât mai puțin, nu le-au fost efectuate teste de coronavirus.

"Nu ne-au luat nici o temperatură, nimic. Stăm aici cu toții și nici vorbă de distanțare socială. Se poate transmite virusul de la unii la alții fără probleme. În camere nu avem dezinfectanți, nu ni s-au dat mănuși, nu am primit nici măști. Fiecare dintre noi s-a descurcat cum a putut", a declarat o tânără aflată în carantină pentru monitorulsv.ro.

×
Subiecte în articol: coronavirus
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close