Antena 3 Coronavirus Când vor putea pleca românii în concediu. Recomandările făcute de profesorul Alexandru Rafila

Când vor putea pleca românii în concediu. Recomandările făcute de profesorul Alexandru Rafila

30 Apr 2020   •   22:01
Când vor putea pleca românii în concediu. Recomandările făcute de profesorul Alexandru Rafila
Sursa foto: Antena 3

Profesorul Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS, a explicat când ar putea românii să plece în concediu, în contextul pandemiei de coronavirus.

"Am înţeles că deja sunt foarte mulţi dornici să plece pe litoral din 16 mai, chiar după ce se ridică aceste restricţii. Dar ţineţi minte că vor fi înlocuite cu recomandări şi va trebui să ne obişnuim şi cu ideea respectării recomandărilor, nu numai a lucrurilor care sunt impuse. Ori eu bănuiesc că, în data de 15 mai, când lucrurile încă nu sunt clare şi din punct de vedere epidemiologic nu se ştie exact care este trendul de evoluţie a afecţiunii în perioada imediat următoare, această recomandare va exista.

Deci cine se gândeşte la organizarea unor concedii cred că ar fi bine să o facă începând din luna iunie şi să ţină cont, mai ales când e vorba de deplasări internaţionale, că restricţii nu sunt doar în România ci pot fi şi în alte ţări", a declarat Alexandru Rafila, în cadrul unui interviu pentru Dcnews.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close