Antena 3 CNN Coronavirus Şedinţă la Primăria Capitalei, pentru modificarea bugetului din cauza coronavirusului

Şedinţă la Primăria Capitalei, pentru modificarea bugetului din cauza coronavirusului

Primăria Capitalei a convocat, miercuri, o şedinţă a Consiliului General pentru a face modificările necesare la buget în vederea achiziţionării de aparatură medicală, costume de protecție și alte materiale sanitare pentru spitale, Ambulanță, DSP și IGSU.

Şedinţă la Primăria Capitalei, pentru modificarea bugetului din cauza coronavirusului
de M.Z.    |    11 Mar 2020   •   11:26

"România se confruntă cu o situaţie extrem de gravă, care se poate înrăutăţi rapid, aşa cum s-a întâmplat în Italia. Sunt deja 30 de români confirmaţi cu COVID-19, cel mai recent caz fiind anunţat în această dimineaţă. Nu se mai poate pierde niciun minut, autorităţile şi cetăţenii trebuie să acţioneze împreună pentru a împiedica o catastrofă.

Fac apel în continuare la solidaritate, responsabilitate şi prevenţie, pentru limitarea răspândirii coronavirusului. Nimeni nu este ferit de posibilitatea nefericită de a se îmbolnăvi, dar stă în puterea noastră să fim disciplinaţi şi să acţionăm rapid, mai ales că avem exemplul Italiei.

Ieri am decis suspendarea Relaţiilor cu Publicul de la Primăria Capitalei până pe 22 martie, tocmai pentru că o colegă din Primărie este infectată cu COVID-19. Acum 2 zile am solicitat închiderea şcolilor şi grădiniţelor până după Paşte, teatrele Primăriei Capitalei şi-au întrerupt activitatea, la fel ca manifestările culturale cu un număr mare de oameni", a spus primarul Capitalei.

×
Subiecte în articol: coronavirus Gabriela Firea
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close