Antena 3 CNN Coronavirus Un medic din China s-a trezit din comă cu pielea mai închisă la culoare, din cauza coronavirusului

Un medic din China s-a trezit din comă cu pielea mai închisă la culoare, din cauza coronavirusului

Doi medici din China au suferit de un simptom neobișnuit al coronavirusului: închhiderea la culoare a pielii. Unul dintre aceștia a descoperit schimbarea drastică după ce s-a trezit din comă.

Un medic din China s-a trezit din comă cu pielea mai închisă la culoare, din cauza coronavirusului
Sursa foto: Hepta
21 Apr 2020   •   23:15

Conform specialiștilor, acesta poate fi un răspuns al sistemului imunitar slăbit sau a tratamentului urmat. Din fericire, medicii sunt de părere că odată cu însănătoșirea, pielea va reveni la normal. 

Dr. Yi Fan și  Dr. Hu Weifeng au fost diagnosticați cu COVID-19 pe 18 ianuarie, în timp ce tratau pacienți ai spitalului din Wuhan, epicentrul pandemiei de coronavirus. Ambii au suferit de forme grave ale bolii, iar ficatul suprasolicitat ar fi putut cauza schimbarea de culoare. 

Schimbarea ar putea fi asociată și cu un tratament primit la începutul infecției. Ambii medici, care sunt în continuare internați, primesc consiliere psihologică pentru trauma prin care au trecut, precizează NY Post. 

×
Subiecte în articol: simptom coronavirus
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close