Antena 3 CNN Coronavirus Sistemul medical românesc face bilanțul luptei împotriva noului coronavirus

Sistemul medical românesc face bilanțul luptei împotriva noului coronavirus

Specialiști de renume ai sistemului medical românesc se întâlnesc marți într-o videoconferință pentru a face un bilanț al implicării țării noastre, în lupta cu noul coronavirus și a stabili care sunt prioritățile pentru perioada următoare.

Sistemul medical românesc face bilanțul luptei împotriva noului coronavirus
15 Iun 2020   •   16:21

Printre aceștia se numără Dr. Raed Arafat - Secretar de Stat în Ministerul Afacerilor Interne și Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă și Prof Dr. Adrian Streinu Cercel - Directorul Institutului Naţional de Boli Infecţioase „Prof. Dr. Matei Balş”.

Implicarea în combaterea răspândirii virusului Sars Cov 2 a devenit o prioritate la nivel mondial, impusă de Organizația Mondială a Sănătății. Țara noastră a demarat mai multe proiecte și inițiative care fac parte din răspunsul european comun la pandemia de coronavirus.

De aceea, cei mai renumiți specialiști, experți în epidemiologie, virusologie, medicină inovativă, reprezentanți ai Guvernului, reprezentanți ai societății civile și reprezentanți ai domeniului farmaceutic din România se întâlnesc marți, într-o videoconferință, pentru a face un bilanț al implicării țării noastre, în lupta cu noul coronavirus și a stabili care sunt prioritățile pentru perioada următoare.

Tema videoconferinței este: “Sănătate şi Farma – Reacţia medicală la agresiunea pandemică”.

Evenimentul este organizat de Grupul de Presă Bursa, în parteneriat educațional cu Senatul Științific al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Evenimentul va putea fi urmărit, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, contul de Facebook al ziarului BURSA şi pe canalul de YouTube.

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul https://www.bursa.ro/sanatate-si-farma-2020.

×
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close