Antena 3 CNN Coronavirus Un șofer român își pune la dispoziție TIR-ul pentru spitalele din România

Un șofer român își pune la dispoziție TIR-ul pentru spitalele din România

Un șofer român din Bistrița-Năsăud își pune la dispoziție TIR-ul cu care muncește pentru familia sa pentru a ajuta spitalele din România în lupta cu pandemia de coronavirus.

Un șofer român își pune la dispoziție TIR-ul pentru spitalele din România
Sursa foto: Facebook
28 Mar 2020   •   08:55

Chiar dacă este singurul mijloc prin care poate munci pentru familia sa, șoferul român a anunțat că trebuie să facă ceva pentru medicii și spitalele din România în această perioadă, în plină criză de coronavirus.

"Pun această postare pentru a veni cu un sprijin pentru medicii si spitalele din România în această perioadă grea. Ofer transport gratuit de echipamente medicale, aparate si tot ce tine de spitale oricărui spital din România. Camionul este disponibil luni 30.03.2020 zona Hamburg Germania. Sanatate tuturor!", a scris Nicu Tanca, într-o postare pe Facebook.

De altfel, bărbatul din Bistrița-Năsăud nu este singurul care a sărit în ajutorul medicilor și spitalelor din România care se luptă pentru a trata și vindeca numărul tot mai mare de români infectați cu coronavirus.

Numeroși șoferi români de TIR au anunțat că pot face transporturi gratuite, dacă li se cere ajutorul, pentru a ajuta spitalele din țară.

×
Subiecte în articol: coronavirus

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close