Antena 3 CNN Coronavirus Soţia pacientului 7 cu coronavirus, îngrijorată să nu fi îmbolnăvit bebeluşul pe care îl alăptează

Soţia pacientului 7 cu coronavirus, îngrijorată să nu fi îmbolnăvit bebeluşul pe care îl alăptează

Soţia pacientului 7 cu coronavirus, care a aflat din presă că este infectat, are un bebeluş de un an pe care îl alăptează şi acum este îngrijorată să nu fie şi ea bolnavă şi să fi transmis virusul copilului.

Soţia pacientului 7 cu coronavirus, îngrijorată să nu fi îmbolnăvit bebeluşul pe care îl alăptează
Sursa foto: Pixabay
de M.Z.    |    11 Mar 2020   •   09:11

"Soţul meu a fost diagnosticat cu COVID-19 (...) Eu şi băieţelul de 1 an şi 4 luni suntem acasă în carantină. Încă aşteptăm să vină cineva să ne testeze. Problema e că încă e alăptat. În situaţia în care eu sunt declarată pozitiv, mai pot alăpta? Cunoaşte cineva această informaţie", scrie femeia speriată pe un grup de pe Facebook.

Pacientul 7 cu coronavirus spune că a aflat din presă că este infectat. "Am ajuns la spital, după ce am aşteptat ambulanţa 12 ore"

Pacientul român cu nr. 7 confirmat cu coronavirus spune că a aflat din presă că rezultatul analizelor sale este pozitiv în cazul acestui virus gripal, deşi a dat multe telefoane la numerele oficiale.

Bărbatul este în acest moment internat la Spitalul Victor Babeş, unde a ajuns în această dimineaţă, după ce a aşteptat Ambulanţa timp de 12 ore, susţine el într-un mesaj postat pe o pagină de socializare.

Cât timp a aşteptat Salvarea, bărbatul a luat legătura cu toţi cei cu care a intrat în contact în ultimele două săptămâni, având în vedere că în perioada 25-27 februarie, a fost la Londra.

 

 

×
Subiecte în articol: coronavirus
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close