Antena 3 CNN Coronavirus Stanley Chera, cunoscut dezvoltator imobiliar și bun prieten al lui Donald Trump, a murit din cauza COVID-19

Stanley Chera, cunoscut dezvoltator imobiliar și bun prieten al lui Donald Trump, a murit din cauza COVID-19

Stanley Chera, un important dezvoltator imobiliar din New York, care a fondat Crown Acquisitions, a murit în urma unor complicații provocate de infecția cu coronavirus. Prietenul președintelui Donald Trump avea în jur de 70 de ani.

Stanley Chera, cunoscut dezvoltator imobiliar și bun prieten al lui Donald Trump, a murit din cauza COVID-19
13 Apr 2020   •   10:04

Din 2016 până în 2019, Chera a donat un total de 402,800 $ lui Donald Trump pentru President Inc. și Trump Victory, organizații dedicate susținerii președintelui Trump.

Chera l-a prezentat pe Donald Trump la New York City Veteran's Day Parade, în luna noiembrie a anului trecut, numindu-l "dragul meu prieten", potivit CNN.

La rândul său, când Trump s-a referit la Chera, l-a descris ca fiind "unul dintre cei mai mari oameni din domeniul imobiliar din lume". "E un om minunat și a fost cu mine încă de la început".

Potrivit New York Post, Stanley Chera a fost internat în spital, din cauza infecției cu coronavirus, pe 24 martie.

Luna trecută, Trump a vorbit despre un prieten care a intrat în comă și se luptă cu COVID-19. Acum se crede că liderul SUA vorbea chiar despre Chera.

×
Subiecte în articol: Donald Trump stanley chera
Parteneri
Rezultatele anchetei în cazul pacienților morţi la Spitalul Pantelimon
x close