Antena 3 CNN Coronavirus Surori despărțite de coronavirus. Imaginea sfâșietoare care arată două fetițe nevoite să-și ia rămas bun prin fereastra închisă 

Surori despărțite de coronavirus. Imaginea sfâșietoare care arată două fetițe nevoite să-și ia rămas bun prin fereastra închisă 

Două surori au fost nevoite să-și ia la revedere una de la cealaltă, din cauza epidemiei cu coronavirus.

Surori despărțite de coronavirus. Imaginea sfâșietoare care arată două fetițe nevoite să-și ia rămas bun prin fereastra închisă 
Sursa foto: Facebook
22 Mar 2020   •   17:09

Fotografia sfâșietoare cu cele două surori, de nouă, respectiv doi ani, care își iau rămas bun de la fereastra casei lor, a fost postată pe Internet de mama fetelor.

Femeia povestește că fiica cea mare, Kayla O'Hara, în vârstă de nouă ani, suferă de Sindromul Marfan, o afecțiune a țesutului conjunctiv al organismului care afectează în mod special inima, scrie Mirror.

Din cauza acestei afecțiuni, o boală precum cea provocată de coronavirus poate fi fatală pentru Kayla. 

Îngrozită că coronavirusul ar putea să o omoare, mama ei Christine McKinnon, din Blantyre, South Lanarkshire, spune că a luat decizia dificilă de a-și împărți familia pentru a-i proteja viața fiicei sale.

În timp ce Kayla și fratele ei cel mare, Calum, în vârstă de 14 ani, vor locui cu tatăl lor, mama rămâne acasă cu surioara de doi ani, împreună cu cel de-al doilea soț.

”De dragul lui Kayla a trebuit să facem asta. Viața ei este în pericol. Sunt foarte speriată de ceea ce s-ar putea întâmpla”, a povestit femeia.


 

×
Subiecte în articol: coronavirus
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close