Antena 3 Coronavirus Un tânăr din București s-a filmat în timp ce suna fără motiv la 112: 'Mă doare, cred că am coronavirus'

Un tânăr din București s-a filmat în timp ce suna fără motiv la 112: 'Mă doare, cred că am coronavirus'

23 Mar 2020   •   14:04
Un tânăr din București s-a filmat în timp ce suna fără motiv la 112: 'Mă doare, cred că am coronavirus'
Sursa foto: Tiktok

Un tânăr din București s-a filmat în timp ce suna fără motiv la 112 pentru a anunța că are simptome de coronavirus, iar apoi a publicat imaginile pe aplicația Tiktok pentru a se lăuda cu gestul său iresponsabil.

George, așa cum s-a recomandat și așa cum este denumit și contul de pe aplicația Tiktok, a sunat la 112 și a explicat operatorului Serviciului de Telecomunicații Speciale (STS) că se simte rău.

" - Alo, sărut mâna. Unde am sunat? Doamnă, sărut mâna, mă simt un pic cam rău, am d-astea așa, mă doare. Mă doare doamnă, mă simt rău, cred că e cu virusul ăsta.

- Ce simptome aveți? De unde ne sunați? Cum vă numiți?

- George mă numesc, vă sun din București. Mă doare ... de coronavirus.

- Hai că o să te doară în 20 de minute.

- Am glumit, să moară ce am mai scump, nu mă mai doare nimic. Nu mă mai doare nimic am zis", a fost conversația dintre tânărul din București și operatoarea de la 112.

Imaginile au fost publicate și pe pagina de Facebook 'Polițiștii au umor', însoțite de o reacție dură împotriva acestor tipuri de glume și apeluri false la 112: 'În caz că nu știați, multe dintre apelurile 112 arată cam așa..

Acum gândiți-vă cam ce nervi trebuie să ai ca operator STS, dispecer 112 și cam câți oameni realmente disperați, care au într-adevăr o urgență, așteaptă pe linia ocupată, pentru că astfel de indivizi să facă astfel de "glume". Amenzile sunt prea mici pentru astfel de fapte. Avem legi prea permisive, iar colectarea banilor proveniți din sancțiuni este minimă spre egală cu zero'.

Reacția autorităților:

Referitor la filmarea apărută în spațiul public, în care un bărbat se filmează în timpul efectuării unui apel fals pe 112, facem precizarea că acesta a fost condus ieri, la sediul Secției 21 Poliție și a fost sancționat contravențional cu amendă de 1000 de lei.

×
Subiecte în articol: coronavirus

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close