Antena 3 CNN Coronavirus O tânără mamă din Constanța a plecat din spital cu copilul de două luni, după ce a aflat că ambii au fost infectați cu coronavirus

O tânără mamă din Constanța a plecat din spital cu copilul de două luni, după ce a aflat că ambii au fost infectați cu coronavirus

O femeie de 32 de ani a plecat, astăzi, din Spital Județean Constanța, împreună cu copilul ei de două luni, după ce medicii au anunțat-o că ambii au fost confirmați cu COVID-19.

O tânără mamă din Constanța a plecat din spital cu copilul de două luni, după ce a aflat că ambii au fost infectați cu coronavirus
de Alin Tarnovschi    |    24 Oct 2020   •   19:45

Potrivit IPJ Constanța, polițiști au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie de 32 de ani, împreună cu fiul acesteia, în vârstă de 2 luni, au plecat din spital, după ce femeii i se comunicase faptul că ambii au fost confirmați cu COVID-19.

Polițiștii au reușit în scurt timp să o identifice pe femeie, iar aceasta a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, împreună cu copilul ei.

În cauză, polițiștii au deschis un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

"În cursul zilei de astăzi, polițiști din cadrul Secției 3 au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie, de 32 de ani, împreună cu fiul acesteia, în vârstă de 2 luni, au plecat din spital, după ce femeii i se comunicase faptul că ambii au fost confirmați cu COVID-19.

În scurt timp, polițiștii au identificat-o pe aceasta, împreună cu minorul, fiind transportați la S.C.J.U. Constanța.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor", se arată într-un comunicat al Poliției Constanța.

×
Subiecte în articol: Constanța coronavirus COVID-19
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close