Antena 3 CNN Coronavirus „Dacă e să mor, mor”. Tinerii profită la maximum de zborurile ieftine din cauza coronavirusului

„Dacă e să mor, mor”. Tinerii profită la maximum de zborurile ieftine din cauza coronavirusului

În vreme ce oamenii de pe întreg mapamondul și-au anulat orice călătorie în străinătate, pe fondul fricii de o posibilă infectare cu coronavirus, Ashley Henkel a rezervat deja trei bilete de avion.

„Dacă e să mor, mor”. Tinerii profită la maximum de zborurile ieftine din cauza coronavirusului
Sursa foto: Pexels
12 Mar 2020   •   10:20

Ashley Henkel are 20 de ani și a declarat recent, pentru NBC News, că are de gând să profite la maximum de zborurile ieftine pentru a vizita America de Nord.

Originară din California, Ashley și-a rezervat deja bilete pentru lunile următoare spre Vancouver, New York și Portland, Oregon.

Tânăra studentă care adoră să călătorească spune că nu o sperie epidemia de coronavirus. Mai mult, ea are de gând să profite de toate ofertele tentante ale agențiilor de turism, oferte care, în alte condiții, ar fi fost prea scumpe pentru bugetul ei. 

„Simt că, dacă această criză a coronavirusului s-ar agrava și ar muri foarte mulți oameni, m-aș simți mai împăcată dacă mi-aș găsi sfârșitul făcând ceea ce îmi place”, a spus tânăra.

În timp ce recomandările specialiștilor de la Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor spun ca oamenii de peste 60 de ani să rămână acasă în această perioadă, tinerii simt că acum este timpul lor să zboare. 
 

×
Subiecte în articol: coronavirus zboruri ieftine
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close