Antena 3 CNN Coronavirus Un bărbat descrie primele simptome ale infecției cu coronavirus: ”M-am trezit transpirat, cu febră și frisoane și simțeam că îmi este foarte sete”

Un bărbat descrie primele simptome ale infecției cu coronavirus: ”M-am trezit transpirat, cu febră și frisoane și simțeam că îmi este foarte sete”

Un britanic de 51 de ani avertizează oamenii să ia în serios infecția cu coronavirus, într-o filmare în care depune eforturi uriașe să respire și să vorbească în același timp.

Un bărbat descrie primele simptome ale infecției cu coronavirus: ”M-am trezit transpirat, cu febră și frisoane și simțeam că îmi este foarte sete”
26 Mar 2020   •   16:31

Andy Hardwick, din Essex, abia își poate susține capul, în timp ce descrie simptomele provocate de coronavirus.

„Mă doare coloana vertebrală, mă doare spatele, gâtul mă doare. Nu poți să vorbești, rămâi fără aer când vrei să te miști și îți vine să nu mai ridici capul de pe pernă”, a explicat Hardwick în filmarea distribuită pe Facebook de soția lui, scrie The Guardian.
 
"Durerea vine în valuri, uneori simți că te lasă, alteori e intensă. Nu am trăit niciodată așa ceva, nu doresc nimănui asta”, a mai spus el.

Potrivit acestuia, totul a început vineri, cu o tuse foarte uscată care i-a inflamat gâtul. 

Andy Hardwick explică faptul că, inițial, a avut o stare de rău, ca în cazul unei răceli, însă ulterior a început să respire din ce în ce mai greu.

Febra a apărut mai târziu.

”Eram transpirat, cu febră și frisoane și simțeam că îmi este foarte sete”, a mai povestit el.

Andy Hardwick a mai spus că antitermicele l-au ajutat să-i reducă febra, însă respirația tot mai greoaie l-a făcut să sune la numărul de urgență și să ceară ajutor.

×
Subiecte în articol: coronavirus

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close