Antena 3 CNN Coronavirus Un bărbat din Deva de 49 de ani, tată a şase copii, a murit după 12 zile de coronavirus. Colegii săi, apel disperat pe Facebook

Un bărbat din Deva de 49 de ani, tată a şase copii, a murit după 12 zile de coronavirus. Colegii săi, apel disperat pe Facebook

Un bărbat de 49 de ani a murit de coronavirus după 12 zile de spitalizare. Omul din Deva avea șase copii, iar situația micuților este din ce în ce mai disperată.

Un bărbat din Deva de 49 de ani, tată a şase copii, a murit după 12 zile de coronavirus. Colegii săi, apel disperat pe Facebook
18 Apr 2020   •   08:29

Potrivit informaţiilor publicate de Ministerul Sănătăţii, bărbatul în vârstă de 49 de ani a fost internat în 3 aprilie la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva - Secţia Boli Infecţioase. A fost transferat în 8 aprilie la Anestezie - Terapie Intensivă. A fost confirmat cu Covid 19 în 5 aprilie şi a murit în 15 aprilie, fără a avea condiţii medicale pre-existente cunoscute.
„TE ROG AJUTĂ DACĂ POȚI, PUȚINUL TĂU CONTEAZĂ!
Vinerea mare!

Prilej de iertare și împăcare! Să ne fie tuturor această, zi una a gândului curat și a sufletului împăcat.

Despre asta vreau să vă vorbesc dragi prieteni, să pot fi cu sufletul împăcat, că nu am rămas indiferent în fața unei situații tragice a unor semeni de-ai noștri, pe care vreau să v-o fac cunoscută, în speranța că vom putea aduce, ÎMPREUNĂ, un dram de bine acestei familii greu încercate!

15.04 2020, dată la care Barbu Horațiu Titus de 50 de ani, tatăl a 6 copii, 4 băieți și 2 fete, (cel mic având doar 4 ani), moare răpus de virusul nemilos.

În urma lui, pe lângă cei 6 copii rămași orfani de tată, a rămas soția care suferă de o boală cronică și nu lucrează. Fiind izolați la domiciliu, la înmormântare nu a putut fi prezent decât fiul Cristian, de 18 ani, care este elev la Seminarul Teologic din Alba Iulia.

Neavând bunici și alt ajutor, Cristian a fost nevoit să poarte pe umerii lui întreaga povară a acestei tragedii ce le-a lovit familia, ducându-și tată-l la groapă de unul singur.

Am aflat despre această nenorocire, de la directorul Seminarului Teologic, domnul pr.prof.dr. Eugen Pintea, care nu a rămas indiferent față de tragedia prin care trece familia elevului Cristian.

Vă cer ajutorul și vă rog din suflet, pe cei care puteți, să contribuiți financiar în contul deschis pe numele lui Cristian:
Barbu Cristian

RO69BTRLRONCRT0519960901

BT Pay 0774607713

Banca Transilvania

Totodată, vă rog să distribuiți această postare, poate, ajungând la cât mai multă lume, din puțin câte puțin, vom aduce un gram de bucurie acestei familii greu încercate!

Vă mulțumesc pentru atenția acordată, dragi prieteni și vă doresc sănătate, sărbători binecuvântate, în pace și liniște sufletească!”, a scris Claudiu pe pagina sa de Facebook.

 

 

×
Subiecte în articol: coronavirus
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close