Antena 3 Coronavirus Un bebeluș a murit în SUA din cauza infecției cu coronavirus - Nu împlinise încă un an

Un bebeluș a murit în SUA din cauza infecției cu coronavirus - Nu împlinise încă un an

29 Mar 2020   •   11:16
Un bebeluș a murit în SUA din cauza infecției cu coronavirus - Nu împlinise încă un an

Un copil care nu împlinise încă un an a murit în Statele Unite, Illinois, după ce a fost testat pozitiv pentru Covid-19.

”O anchetă este în curs de desfășurare pentru a determina cauza morții.  Trebuie să facem tot ce putem pentru a preveni răspândirea acestui virus mortal. Dacă nu să ne protejăm, măcar pentru a-i proteja pe cei din jurul nostru", a declarat directorul Departamentului de Sănătate Publică, Ngozi Ezike, potrivit Mediafax.

Guvernatorul din Illinois, JB Pritzker, a confirmat că o anchetă este în curs de desfășurare pentru a determina cauza morții. „Dacă nu i-ați acordat atenție până în prezent, acest caz reprezintă un apel la trezire", a spus guvernatorul din Illinois.

Informațiile de până acum arătau că virusul ataca foarte rar copiii și provoca simptome moderate. Autoritățile vor să afle dacă, în cazul copilului de 1 an care a murit, au existat alte complicații de sănătate. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close