Antena 3 CNN Coronavirus Un bolnav de COVID-19 căruia i-a fost administrat Remdesivir: „Din prima seară am simțit că se întâmplă ceva în corpul meu”

Un bolnav de COVID-19 căruia i-a fost administrat Remdesivir: „Din prima seară am simțit că se întâmplă ceva în corpul meu”

Un bolnav de COVID-19 recunoaște că a simțit o schimbare în organism chiar din prima seară de când i-a fost administrat Remdesivir.

Un bolnav de COVID-19 căruia i-a fost administrat Remdesivir: „Din prima seară am simțit că se întâmplă ceva în corpul meu”
Sursa foto: Hepta
04 Mai 2020   •   16:22

Peter Becker, în vârstă de 62 de ani, fusese internat la Spitalul Universitar din Düsseldorf cu un caz sever de pneumonie cauzat de COVID-19. I se administrau 6 litri de oxigen pe minut. 

Când a fost întrebat dacă ar vrea să participe la testarea cu Remdesivir, bărbatul a răspuns pozitiv. 

„Deja în prima seară, am putut spune că se întâmplă ceva în corpul meu”, spune el. „A doua zi, m-am simțit mult mai bine.” El a fost trimis acasă de la spital la mijlocul lunii aprilie. „Probabil că îmi va lua câteva săptămâni pentru a mă recupera complet”, a spus Becker. „Dar cui îi pasă? M-am întors acasă”, a declarat bărbatul pentru Der Spiegel. 

×
Subiecte în articol: coronavirus
Parteneri
FCSB, petrecere ”Made in Romania” după câștigarea titlului
x close