Antena 3 CNN Coronavirus Un bolnav de insuficenţă renală vindecat de coronavirus, mesaj emoționant pentru cadrele medicale: „I-am învăţat pe minunaţii Oameni în Alb după voce şi siluetă”

Un bolnav de insuficenţă renală vindecat de coronavirus, mesaj emoționant pentru cadrele medicale: „I-am învăţat pe minunaţii Oameni în Alb după voce şi siluetă”

Un bolnav de insuficiență renală din Aiud s-a vindecat de coronavirus și a vrut să le mulțumească îngerilor săi în alb pentru că l-au ajutat să învingă virusul.

Un bolnav de insuficenţă renală vindecat de coronavirus, mesaj emoționant pentru cadrele medicale: „I-am învăţat pe minunaţii Oameni în Alb după voce şi siluetă”
Sursa foto: Hepta
18 Apr 2020   •   09:36

„Ieri și azi am făcut testele nr.2 și nr.3 și am ieșit negativ la ambele, prin urmare, în dup-amiaza asta voi pleca acasă. Voi continua să fac dializă noaptea încă două săptămâni de acum înainte, după care, probabil că lucrurile vor reintra pe făgașul normal.

Am reușit notabila "performanță" de a-mi infecta soția Monica Domsa, (care e și ea internată la Spitalul de Pneumo din Aiud și care a avut simptome mult mai grave decât ale mele) și ambii părinți (care au ieșit pozitivi în urma testului). Din fericire, părinții mei sunt asimptomatici și sunt în izolare la domiciliu, de ei se ocupă medicul de familie, experimentata Doamnă Doctor Karsai Ida-ghita, ocazie cu care-i mulțumesc mult pentru răbdare și implicare!

De asemenea, îi mulțumesc mult Doamnei Infirmiere Nicoleta Ioan, care ne aducea cafea în fiecare dimineață mie și colegului meu, precum și minunaților Oameni în Alb, împreună cu Îngerul Păzitor, Doamna Marcela Vilcan, una dintre cele mai profesioniste asistente șefe pe care am avut ocazia s-o cunosc (deși nu am văzut-o la față, fiind în permanență îmbrăcată în combinezonul de protecție)...

Haideți să le mulțumim cu toții acestor Minunați Oameni În Alb, îmbrăcați în combinezoanele lor (fără de care nu aveau voie să intre-n salon), pe care eu unul i-am învățat după siluetă și după voce, și care au fost alături de noi, trup și suflet în această perioadă grea de izolare!

Vă iubesc pe toți, Oameni Minunați! Să auzim de bine!”, a scris Lucian Domșa pe pagina sa de Facebook.

 

×
Subiecte în articol: coronavirus
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close