Antena 3 CNN Coronavirus Un bulgar suspect de coronavirus a fugit a doua oară din spitalul din Galați

Un bulgar suspect de coronavirus a fugit a doua oară din spitalul din Galați

Un cetățean bulgar suspectat de coronavirus a fugit, pentru a doua oară, de la Spitalul de Boli Infecţioase din Galaţi. Omul a fost prins de jandarmi.

Un bulgar suspect de coronavirus a fugit a doua oară din spitalul din Galați
Sursa foto: Foto: Politia Romana/facebook
19 Mar 2020   •   15:03

A doua tentativă de evadare s-a produs în noaptea de miercuri spre joi, el fiind prins de jandarmi când încerca să sară gardul unităţii medicale. Bărbatul fusese dus miercuri la spital, dar a tăiat plasa de protecţie a geamului de la salon şi a fugit, fiind prins într-un microbuz cu alte şapte persoane şi dus înapoi în unitatea medicală.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, miercuri, în jurul orei 15.00, poliţiştii din cadrul Secţiei 5 a Poliţiei municipiului Galaţi au fost sesizaţi de către Spitalul de Boli Infecţioase din Galaţi cu privire la faptul că un bulgat, internat în unitatea medicală şi suspectat de infecţie COVID-19, a fugit din spital, după ce a tăiat plasat de protecţie a geamului de la salonul unde era izolat.

După aproximativ un sfert de oră, bulgarul a fost prins de poliţişti la ieşirea din municipiul Galaţi, într-un microbuz care se îndrepta spre Bucureşti şi în care se mai aflau alte şapte persoane. Bulgarul a fost transportat cu izoleta la Spitalul de Boli Infecţioase Galaţi, iar cele şapte persoane cu care a intrat în contact au fost internate într-un centru de carantină.

×
Parteneri
Surpriza la spitalul Pantelimon: O asistentă ar fi modificat dozele
x close