Antena 3 CNN Coronavirus Un român suspect de coronavirus a fugit dintr-un spital din Veneția, în timp ce aștepta să i se facă testul pentru COVID 19

Un român suspect de coronavirus a fugit dintr-un spital din Veneția, în timp ce aștepta să i se facă testul pentru COVID 19

Un român suspectat că ar fi infectat cu noul coronavirus a fugit din spital, în Italia, în timp ce aștepta să i se facă testul pentru COVID 19.

Un român suspect de coronavirus a fugit dintr-un spital din Veneția, în timp ce aștepta să i se facă testul pentru COVID 19
16 Mar 2020   •   11:15

Românul, în vârstă de 40 de ani, a fugit duminică din incinta spitalului Angelo din Mestre (Veneția) riscând astfel să contamineze și alte persoane.

 Il Gazzettino scrie că românul suferea de simptomele specifice infecției cu noul coronavirus, inclusiv febra ridicată și urma să fie efectuat testul cu tampon asupra lui. Din cauza suprasolicitării cadrelor medicale din această perioadă, bărbatul a fost nevoit să aștepte o perioadă relativ lungă, iar intr-un final a decis să fugă din unitatea spitalicească.

De îndată ce au observat dispariția sa din spital, personalul sanitar a alertat forțele de ordine pentru a-l găsi în cel mai scurt timp, încercând să-l împiedice astfel să transmită virusul și altor persoane.

Mai multe patrule de poliție și carabinieri au dat startul căutărilor imediat, începând cu o cercetare radială a zonelor din preajma spitalului și apoi extinzând căutările în toată localitatea. În jurul orei 13:30 bărbatul român a fost localizat pe strada Terraglio de către forțele de ordine și a fost transportat apoi din nou la spital pentru a fi supus testului pentru COVID-19. Medicii nu au făcut public până acum dacă rezultatul testului a fost pozitiv sau negativ, dar cetățeanul român riscă între timp sancțiuni penale. 

×
Subiecte în articol: coronavirus
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close