Antena 3 CNN Coronavirus Un student român din Spania, depistat cu covid-19, izolat la Craiova în casa bunicilor

Un student român din Spania, depistat cu covid-19, izolat la Craiova în casa bunicilor

Un tânăr de 21 de ani, student în Spania și care s-a întors în țară, se arată nemulțumit de modul cum se prezintă știrile despre el.

Un student român din Spania, depistat cu covid-19, izolat la Craiova în casa bunicilor
Sursa foto: Antena 3
21 Mar 2020   •   23:50

„Fac un apel la calm şi la respectarea intimităţii, întrucât, de la intrarea în ţară şi pânânî în momentul comunicării rezultatului, nu am pus în pericol pe nimeni, nu am intrat în contact direct cu absolut nimeni. Nu înţeleg de ce presa vine cu aceste articole care instigă la panică şi violează liniştea personală“, spune tânărul pe pagina sa de Facebook. 

„Din data de 10 martie am început să prezint simptome specifice unei răceli normale. Menţionez că mă aflam în Spania, în împrejurimile Barceloneil, unde studiez. Văzând că aceste simptomne persistă, joi, 12 martie, am decis să sun autorităţile locale din Spania. Aceştia au decis să nu mă testeze, întrucât ancheta lor arăta că nu am intrat în contact direct cu o persoană infectată, iar, astfel, şansele să fi contactat virusul sunt extrem de mici. Au decis că nu se impune nici izolarea la domiciliu. Sâmbătă, 14 martie, am plecat spre aeroport, întrucât nu mi se impusese nicio metodă de izolare, iar toate simptomele, în afară de un disconfort la nivelul gâtului, dispăruseră. Rândul pe care am stat în avion a fost gol, iar mai mult, ca măsură de protecţie, am purtat mască“, mai spune studentul. 

×
Subiecte în articol: coronavirus

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close