Antena 3 CNN Coronavirus Vaccinări false la DSP Suceava. Unul dintre angajaţi figura imunizat, deși nu era și a murit de COVID

Vaccinări false la DSP Suceava. Unul dintre angajaţi figura imunizat, deși nu era și a murit de COVID

DSP Suceava a dechis o anchetă după ce un angajat s-a infectat cu SARS-CoV-2 şi a murit. El figura în acte ca fiind vaccinat, deşi medical nu era.

Vaccinări false la DSP Suceava. Unul dintre angajaţi figura imunizat, deși nu era și a murit de COVID
Sursa foto: hepta
de Andreea Boghici    |    19 Noi 2021   •   09:58

În urma unor investigări, mai mulţi angajaţi din cadrul DSP figurează în Registrul Electronic Naţional al Vaccinării ca vaccinaţi, deşi aceştia nu aveau administrat serul anti-COVID.

Directorul DSP, Olivia Ioana Vlad, a reacţionat imediat după ce la mitingul anti-vaccin din centrul Sucevei, unul dintre vorbitori ar fi declarat că angajaţii DSP au figurat ca fiind vaccinaţi, deşi aceşti nu erau.

"În urma celor afirmate la mitingul desfăşurat în municipiul Suceava în ziua de 14 noiembrei 2021 privind suspiciunea asupra vaccinări împotriva Sars-Cov2 şi a evoluţiei fulminante a pacientului C.V., angajat al DSP Suceava, Direcţia de Sănătate Publică Jud. Suceava a demarat ancheta administrativă internă în acest caz.

S-a constituit o comisie care a verificat statutul vaccinal al pacientului, modul de consemnare a datelor în Registrul Electronic Naţional al Vaccinării şi au fost cerute detalii la CNSCBT (ca administrator al registrului electronic)" a declarat Şefa DSP Suecava într-un comunicat de presă.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close