Antena 3 Coronavirus Imaginea unui tânăr asistent după zeci de ore de muncă: obosit și cu semne adânci în față de la masca de protecție

Imaginea unui tânăr asistent după zeci de ore de muncă: obosit și cu semne adânci în față de la masca de protecție

04 Apr 2020   •   22:08
Imaginea unui tânăr asistent după zeci de ore de muncă: obosit și cu semne adânci în față de la masca de protecție
Sursa foto: Facebook

Vlad Ghetu este student în anul 4 la medicină și asistent medical la SMURD. Fotografia i-a trimis-o unei colege de facultate ca răspuns la întrebarea "ce faci?"

Vlad Ghetu este un om modest care își face treaba, la fel ca alții zeci de mii de medici, asistenți și infirmieri.

Fotografia a făcut-o într-o seară, după multe ore de muncă în spital, și-a văzut chipul într-o oglindă. Nu mai purta mască, însă urma îi rămăsese pe față.

Fotografia a fost postată pe facebook de o fostă colegă de facultate. Imaginea a fost distribuită de zeci de mii de ori.

"Așa arată după o tură în spital. Îi mulțumim și lui, și tuturor celor care muncesc zi și noapte pentru ca noi să fim în siguranță".

"Unul dintre doctorii ce nu au dat bir cu fugiții", este doar unul din miile de comentarii ale românilor impresinați de iamginea tânărului", sunt doar două din miile de comentarii ale românilor impresionați de imaginea tânărului asistent.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close