Antena 3 CNN Coronavirus Zeci de enoriași au intrat în autoizolare, după ce dascălul unei biserici din Suceava a aflat că e infectat cu COVID-19

Zeci de enoriași au intrat în autoizolare, după ce dascălul unei biserici din Suceava a aflat că e infectat cu COVID-19

Zeci de persoane se află în autoizolare, după ce dascălul de la biserica din Iacobești a fost confirmat cu COVID-19.

Zeci de enoriași au intrat în autoizolare, după ce dascălul unei biserici din Suceava a aflat că e infectat cu COVID-19
Sursa foto: foto: Pixabay.com
23 Mar 2020   •   18:59

Informația a fost confirmată de Marius Ungureanu, preotul paroh al Bisericii ”Nașterea Maicii Domnului” din Iacobești, comuna Grănicești.

Despre dascăl se știe că locuiește în municipiul Suceava și că ar fi participat la ultima slujbă săvârşită în biserica din Iacobești pe 15 martie, când în biserică au fost în jur de 20 de persoane, potrivit Monitorul de Suceava.

”Încă de la începutul anului, domnul dascăl s-a plâns că are o răceală care nu se mai vindecă, dar nimic grav. Săptămâna trecută, a avut simptomele noului coronavirus, febră, stare general proastă, și s-a dus la spitalul sucevean, unde a fost și internat.

Astăzi m-a sunat și mi-a spus că a fost confirmat cu Covid-19. Toți cei care am intrat în contact cu el la acea slujbă și familiile noastre suntem în autoizolare. Nici o altă persoană dintre cele prezente atunci la slujbă nu are simptomele noii boli. Dascălul mi-a spus că acum se simte bine și va rămâne în continuare internat”, a spus preotul Marius Ungureanu.

Pe lângă enoriașii care au participat la acea slujbă, au mai intrat în autoizolare și circa 20 de angajați ai unei societăți din localitate, la care lucrează pălimarul. Societatea și-a suspendat activitatea.

 

×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close