Antena 3 CNN Coronavirus Zeci de sicrie înșirate într-o biserică din Bergamo, Italia: 'Victimele epidemiei de coronavirus așteaptă binecuvântarea'

Zeci de sicrie înșirate într-o biserică din Bergamo, Italia: 'Victimele epidemiei de coronavirus așteaptă binecuvântarea'

Jurnaliștii italieni de la Il Messaggero au publicat un clip video din interiorul unei biserici din Bergamo, în care sunt înșirate zeci de sicrie cu victime ale epidemiei de coronavirus.

Zeci de sicrie înșirate într-o biserică din Bergamo, Italia: 'Victimele epidemiei de coronavirus așteaptă binecuvântarea'
Sursa foto: Il Messaggero
16 Mar 2020   •   22:06

Numărul foarte mare de victime ale epidemiei de coronavirus din Italia a condus la o situație dramatică în biserici și în crematorii.

Sute de oameni mor în fiecare zi, din cauza infectării cu coronavirus, iar rudele sunt nevoite să rămână izolate, în timp ce bisericile sunt pline cu sicrie ale victimelor epidemiei.

O astfel de scenă a fost filmată, iar imaginile au fost publicate de ilmessaggero.it, într-o biserică din Bergamo.

"Opt pagini din ziarul local Eco di Bergamo sunt dedicate rubricii de necrolog, în timp ce crematoriile funcționează non-stop, iar sicriele sunt înșirate în biserici în așteptarea unei binecuvântări și a unei înmormântări decente", au explicat jurnaliștii italieni.

Bilanţul epidemiei de coronavirus a ajuns la 2.158 de morţi în Italia, iar numărul total al persoanelor infectate până acum este de 27.980, au anunţat luni seară autorităţile italiene.

×
Subiecte în articol: coronavirus
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close