Antena 3 CNN Economic 10 lucruri utile de care ai nevoie în garajul tău

10 lucruri utile de care ai nevoie în garajul tău

Fiecare proprietar mândru trebuie să aibă un garaj bine echipat și bine organizat.

10 lucruri utile de care ai nevoie în garajul tău
de Georgiana Adam    |    12 Ian 2022   •   13:55

O casă nu este completă fără un spațiu special desemnat în care familia își poate depozita lucrurile rar folosite, precum și acele obiecte prea mari și greoaie care nu se potrivesc cu designul general al interiorului.

Deși utilizarea lor principală este de a adăposti vehiculul familiei și de a-l proteja de intemperii, însă, pe lângă depozitare, majoritatea garajelor se dublează și ca posturi de lucru.

În acest articol, vom trece peste câteva dintre elementele esențiale și cele mai utile unelte pe care fiecare ar trebui să le aibă în garaj. Indiferent pentru ce îl folosești, vei găsi utile cel puțin unele dintre aceste lucruri.

1. Cric

Indiferent de tipul de mașină pe care îl deții, va trebui, în cele din urmă, să o ridici cu un cric pentru a lucra sub ea. Indiferent dacă ridici mașina de la sol pentru a schimba o roată sau pentru a efectua întreținere, un cric bun, cu ridicare înaltă, evaluat pentru greutatea mașinii tale, este o necesitate absolută.

2. Sculele electrice potrivite

Prin urmare, la un minim strict, fiecare garaj ar trebui să aibă un burghiu electric cu o mandră de ½ inch - împreună cu un burghiu decent. Uneltele electrice economisesc timp și fac lucruri pe care mâinile tale pur și simplu nu le poate face.

Alte scule electrice la îndemână sunt ferăstrău alternativ, instrument multifuncțional rotativ și polizorul unghiular obligatoriu. În zilele noastre, sculele fără cablu sunt extrem de practice, oferă multă putere, confortul portabilității, plus că pot ajunge în acele colțuri greu accesibile pe care unitățile cu cablu și uneltele pneumatice pur și simplu nu le pot accesa.

3. Un compresor bun

Un compresor de aer bun depășește capacitatea de umflare a anvelopelor, îți permite să cureți și să usuci părțile vehiculului tău la care în mod normal nu ai putea ajunge. Fii atent la unitățile comerciale dedicate, deoarece acestea necesită de obicei o tensiune mai mare decât cea care se găsește în mod obișnuit într-un garaj rezidențial.

4. Un banc de lucru robust

Un banc de lucru este cea mai necesară parte a oricărui garaj - pur și simplu nu te poți descurca fără unul. Este o necesitate absolută să ai un loc ferm, stabil pentru a lucra la lucruri, atât din punct de vedere al ușurinței, cât și al siguranței.

5. O menghină de banc mare

O menghină de banc te ajută să strângi, să prinzi, să găurești, să îndoi și să strivești absolut orice. A avea o menghină este ca și cum ai avea un alt set de mâini foarte, foarte puternice, despre care știm cu toții că pot face diferența atunci când ai sarcini grele de îndeplinit.

6. Un set de instrumente de care poți fi mândru

Având instrumentul potrivit pentru munca potrivită, orice sarcină va fi mult mai ușoară. Construiește-ți colecția de-a lungul timpului și, din dragoste pentru uneltele tale, ai grijă cui le împrumuți.

O trusă de instrumente decentă include seturi de prize de ¼ și ½ inch, o selecție bună de chei, clești variați, tăietori de sârmă, șurubelnițe, ciocane, cleme, multimetru, bandă adezivă, bandă electrică și bandă de măsurare. Chiar și ca începător, îți recomandăm să cumperi un kit destul de cuprinzător.

7. Iluminare avantajoasă

Începe cu un garaj bine iluminat, cu o mulțime de lumină curată și difuză provenind din mai multe surse pentru a preveni umbrele. Chiar și cu o iluminare generală bună, va mai fi nevoie de o lumină de lucru dedicată. O versiune super luminoasă cu LED-uri fără fir este o opțiune avantajoasă.

8. Elevator

Ascensorul este Sfântul Graal al garajului mecanicului amator. Face sarcinile simple mai ușoare și posibile sarcinile complexe. Deoarece va trebui să repari chestii de sub mașină este o opțiune de luat în calcul.

9. Produse de îngrijire auto

Nimic nu te va face mai fericit decât deținerea unei game dedicate de produse de îngrijire a mașinii. Asigură-te că ai soluții de calitate, un burete din microfibră, perii pentru roți, prosoape din microfibră, spray detailer, lustruire/compus și o ceară de înaltă calitate pentru a menține strălucirea mai mult timp.

10. Spațiu de depozitare

Nimeni nu poate lucra eficient înconjurat de dezordine. Dedică o porțiune de perete, sau un colț, depozitării lucrurilor de care nu ai nevoie sau pe care nu le folosești atât de des.

În funcție de interior și spațiu, sunt disponibile mai multe tipuri de dulapuri. Majoritatea oamenilor optează fie pentru oțel, fie pentru plastic, datorită robusteții și rezistenței lor și, respectiv, manevrabilității și greutății.

Dacă ai unelte suplimentare pe care le folosești doar de câteva ori pe an și nu ai suficiente cârlige sau suporturi, depozitează-le într-o unitate de depozitare înaltă, asemănătoare unui dulap.

În cazul în care ai nevoie de mobilitate, unitățile de depozitare cu roți sunt o altă opțiune preferată pe care o poți utiliza. Acestea se dublează adesea ca stații de lucru mobile.

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close