Antena 3 CNN Economic 10 ținute stylish care să te inspire în această iarnă 2016-2017! (P)

10 ținute stylish care să te inspire în această iarnă 2016-2017! (P)

10 ținute stylish care să te inspire în această iarnă 2016-2017! (P)
20 Dec 2016   •   11:57

Indiferent de anotimp, o fashionista convinsa se asigura, intotdeauna, ca poarta articole vestimentare conform tendintelor actuale. Temperaturile scazute nu au nimic de-a face cu moda, asa ca doamnele pasionate de styling se imbraca in functie de recomandarile specialistilor in domeniu si, foarte important, nu se lasa niciodata influentate de vremea capricioasa specifica iernii.

Este deja stiut faptul ca revistele glossy si cataloagele de moda isi pregatesc, cu mult timp inainte, propunerile de fashion pentru sezonul care tocmai si-a intrat in drepturi. Asta inseamna ca iubitoarele de moda au timp suficient sa isi reinnoiasca garderoba, in functie de cerintele si sfaturile designerilor cu privire la ce se mai poarta in iarna anului 2016.

Ca sa le mai simplifice munca si, de ce nu, sa le incurajeze creativitatea si ingeniozitatea in styling, specialistii in moda au propus 10 tinute cu care nicio femeie, atenta la imaginea ei, nu are cum sa dea gres. Iata care sunt acestea:

  1. Nelipsiti din garderoba doamnelor moderne inca de anul trecut, jeansii evazati reprezinta o piesa vestimentara puternica si iarna aceasta. Extrem de versatili, pantalonii evazati permit numeroase combinatii vestimentare, menite sa satisfaca pana si cele mai pretentioase gusturi.

    O tinuta complexa, in trend anul acesta, poate fi alcatuita din jeansi evazati cu talie inalta, o helanca neagra si un sacou supradimensionat, in tonuri de gri, care sa fie purtat pe umeri, pentru un plus de efect. Incaltamintea potrivita unei astfel de tinute ar putea fi o pereche de ghete din piele naturala neagra, cu varful ascutit.

    Indispensabila oricarei tinute in tendinte este accesorizarea care, in acest caz, trebuie sa fie simpla. O palarie de fetru cu bor ingust, de culoare neagra, este suficienta, astfel incat sa asigure un aer fresh si extravagant, conform cerintelor in moda anului 2016.

  2. Un must-have in sezonul rece este, fara doar si poate, puloverul oversized. Cu guler pe gat sau fara, puloverul supradimensionat reprezinta o piesa vestimentara care scoate din anonimat pana si cea mai banala tinuta.

    Designerii propun ca, iarna aceasta, puloverul oversize sa fie purtat peste fustele asimetrice, care inca se pastreaza in tendinte, de altfel. Incaltarile potrivite intr-o combinatie vestimentara de genul acesta sunt pantofii cu bareta peste glezna, confectionati din piele naturala. Punctul final al tinutei ar putea fi o geanta de mici dimensiuni, realizata din piele naturala, cu un design cat mai simplist.
     

  1. In anotimpul cu cele mai scazute temperaturi ale anului, mixul vestimentar all jeans ar putea fi o alegere smart si stylish in acelasi timp. Asadar, iata o alta tinuta care se afla in atentia publicului pasionat de street style. Jeansii conici din denim alaturati unei camasi cu capse, din acelasi material, ar putea arata foarte bine cu o pereche de pantofi tip Oxford. Pentru ca e frig, o haina din blana naturala lunga, in diferite tonuri de albastru, asigura tinutei efectul necesar pentru a fi in centrul atentiei. De asemenea, unui look stylish ca acesta se preteaza o pereche de ochelari negri, cu rame rotunde.

  2. In continuare, din lista celor mai fashion combinatii vestimentare fac parte tinutele care includ fusta metalica. Fustele metalice au cucerit zilele toride de vara, din toate punctele de vedere si se pare ca revin in forta si iarna aceasta.

    Fusta metalica plisata arata minunat cu un hanorac sau cu orice bluza sport. Pentru o fusta metalica ce are talia inalta, bluzele sport care arata foarte bine sunt cele scurte, menite sa accentueze silueta doamnelor iubitoare de fashion.

    Pentru un look mai elegant, fusta metalica aurie arata minunat cu puloverele din casmir, in tonuri de oranj. Incaltamintea potrivita fustelor metalice sunt tenisii cu siret. Accesorizarea ideala se realizeaza, foarte simplu, prin asocierea dintre bratarile late, confectionate din material metalic si rucsacul din piele, cu snururi sau brose.

  3. O combinatie vestimentara de succes poate fi formata din pantalonii stil culotte, care au reusit sa isi mentina pozitia fruntasa in preferintele modei pentru iarna anului 2016. Astfel, o tinuta de efect este formata din pantalonii culotte negri si jacheta din piele, pe sub care merg perfect bluzele din bumbac cu guler rotund.

    Si, ca tinuta sa fie completa, pantofii tip Oxford confectionati din piele lacuita si accesorizati cu o pereche de sosete negre vor asigura un plus benefic look-ului obtinut. Un rucsac din piele neagra cu tinte sau insigne aplicate completeaza tinuta conform cerintelor actuale.

  4. Pentru doamnele care isi doresc, intotdeauna, sa obtina un aer feminin, expertii in domeniul fashion sugereaza rochitele tricotate, in tonuri cuminti, peste care merg adaugate trenciurile lungi. Dresurile negre mate si cizmele elegante peste genunchi asigura un efect necesar oricarei femei care isi doreste sa fie remarcata. Tinuta va arata perfect cu o palarie cu boruri largi si o pereche de ochelari cu lentile negre.
     

  5. Majoritatea doamnelor considera ca in zilele in care merg la job nu pot fi abordate prea multe tipuri de tinute. Insa, imaginea sacoului simplist si a camasii simple este inlocuita, cu succes, de designerii vestimentari care vin in ajutorul fashionistelor si sezonul acesta. Astfel, in atentia publicului sunt camasile purtate pe sub pulovere si fustele conice sau, pentru zilele prea friguroase, pantalonii din velur.

    Peste pulover merge perfect un sacou supradimensionat cu manecile suflecate peste cele ale puloverului. Pentru ca este vorba de job, incaltamintea trebuie sa fie una comoda, asa ca specialistii recomanda botinele din pielenaturala, cu toc gros, care pot fi gasite la The 5th Element.

  6. Tinutele care includ jeansii rupti in genunchi revin glorios si pe perioada iernii. Astfel, ei merg purtati cu dresuri tip plasa pe dedesubt si cu pantofi sport colorati. In partea de sus, bluzele oversize, in culori puternice, crosetate si fesurile simple asigura un look in tendinte potrivit anului acesta.

  7. In ceea ce priveste tinutele sport, la moda in iarna anului 2016 sunt hanoracele supradimensionate, cu gluga, care pot fi purtate cu jeansi largi si pantofi sport sau bocanci. Tusa de styling este asigurata de haina scurta confectionata din blana artificiala, purtata pe umeri si un fes crosetat. Iata, o tinuta la mare cautare sezonul acesta.

  8. Se pare ca vesta din blana naturala nu se va demoda prea curand. Revistele glossy propun ca vesta sa fie accesorizata cu brose supradimensionate si, foarte important, sa fie purtata peste camasile in carouri. In partea de jos a tinutei se recomanda fustele cu talie inalta, care sa urmeze forma literei A si cizmele cu franjuri, asemanatoare modelelor de incaltaminte boho chic. Pentru un plus de stil, tinuta poate fi accesorizata cu o pereche de jambiere crosetate.

Se pare ca specialistii in moda ofera variante suficiente de styling pentru femeile iubitoare de tot ce inseamna fashion. Desigur, tusa personala isi va putea spune cuvantul in fiecare tinuta abordata, care, de ce nu, poate deveni, oricand, un model demn de urmat.

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close