Antena 3 CNN Economic Anunț-șoc făcut de Unicredit România: Începând cu 1 iunie ne retragem de pe toate platformele deținute de Facebook

Anunț-șoc făcut de Unicredit România: Începând cu 1 iunie ne retragem de pe toate platformele deținute de Facebook

Anunț-șoc făcut de Unicredit România: Începând cu 1 iunie ne retragem de pe toate platformele deținute de Facebook
03 Mai 2019   •   14:13

O cunoscută bancă din România face o mișcare-șoc. Unicredit România își anunță retragerea de pe Facebook încetând cu 1 iunie 2019. 

"Suntem dedicați asigurării unui dialog privat și de înaltă calitate cu clienții noștri și investim constant în îmbunătățirea canalelor noastre digitale. De aceea, vă anunțăm că ne vom retrage complet de pe Facebook și de pe toate canalele sociale deținute de Facebook, începând cu data de 1 iunie 2019"", se arată într-un comunicat de presă postat pe pagina de Facebook. 

Ulterior, în mai multe răspunsuri la un comentarii, Unicredit revine cu precizări: "UniCredit a suspendat orice fel de publicitate pe Facebook în martie 2018 din cauza preocupărilor privind modul în care au fost administrate anumite incidente prezentate în media. Aceste îngrijorări au rămas nerezolvate, așa că UniCredit a decis să își dezactiveze toate profilele pe Facebook și canalele sociale deținute de Facebook (Facebook, Messenger și Instagram) începând cu data de 1 iunie 2019."

"UniCredit consideră că metodele de contact ușor de accesat și aflate în proprietatea sa, coordonate printr-un model de servicii complet, reprezintă cea mai bună modalitate de a-și deservi clienții. De aceea, UniCredit investește în îmbunătățirea canalelor digitale din proprietatea sa, astfel încât să asigure un dialog privat și de înaltă calitate."

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close