Antena 3 CNN Economic Auto Braşov. Şapte răniţi în urma unui accident pe DN 13, cauzat de o depăşire neregulamentară

Braşov. Şapte răniţi în urma unui accident pe DN 13, cauzat de o depăşire neregulamentară

Braşov. Şapte răniţi în urma unui accident pe DN 13, cauzat de o depăşire neregulamentară
Sursa foto: Foto: Intact Images
09 Ian 2011   •   16:20

Şapte persoane, între care un copil, au fost rănite, duminică după-amiază, în urma unui accident rutier petrecut pe DN13, între localităţile braşovene Feldioara şi Rotbav, după ce două maşini s-au ciocnit frontal din cauza unei depăşiri neregulamentare, traficul în zonă fiind blocat aproape o oră, informează Mediafax.

    Potrivit poliţiştilor rutieri, un autoturism care se deplasa dinspre Braşov spre Sighişoara a încercat să depşească neregulamentar, pe linie continuă, în condiţii de ceaţă şi carosabil umed, şi s-a ciocnit frontal cu un alt autoturism care circula regulamentar din sens opus.

    În urma impactului dintre cele două maşini, şapte persoane, între care şi un copil, au fost rănite, accidentul petrecându-se în jurul orei 16.00.
   
La faţa locului au sosit mai multe echipaje de Poliţie Rutieră, precum şi patru ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Braşov şi două ambulanţe SMURD.
   
În urma accidentului, traficul rutier a fost întrerupt pe ambele sensuri, fiind reluat după aproape o oră de blocaj.

   Potrivit lui Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, nici una dintre victime nu este rănită grav.


×
Subiecte în articol: accident raniti Brașov ambulanta SMURD
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close