Antena 3 CNN Economic Auto Fetiţă de şase ani, ucisă pe trecerea de pietoni. Şoferul, la un pas de a fi linşat de rudele fetiţei

Fetiţă de şase ani, ucisă pe trecerea de pietoni. Şoferul, la un pas de a fi linşat de rudele fetiţei

Fetiţă de şase ani, ucisă pe trecerea de pietoni. Şoferul, la un pas de a fi linşat de rudele fetiţei
Sursa foto: accident auto baia mare
21 Apr 2009   •   19:55

O trecere de pietoni a devenit o trecere peste pietoni, în Baia Mare. O fetiţă de 6 ani a fost strivită pe zebră, de un şofer care nu a mai avut răbdare. Rudele copilului au fost la un pas de a-l linşa pe şofer.

Şoferul a jurat că nu a avut ce să facă. ?A trecut un grup de copii mici, după care fetiţa aia care e pe jos, a rămas în mijlocul drumului, s-a oprit, când am plecat de pe loc, mi-a sărit în faţă?, a declarat şoferul.

Frânezi, opreşti maşina înainte de trecere şi aştepţi să treacă până la ultimul pieton. Aşa a învăţat în cartea de legislaţie, dar a făcut altceva în trafic. Poliţiştii nu prea au înghiţit explicaţia şoferului. Cu atât mai puţin, rudele copilei.

Cu un sadism născut din suferinţă şi din setea de răzbunare, rudele victimei au sărit la poliţişti care încercau să mute cadavrul de pe şosea. Le-a fost frică de faptul că probele ar putea fi distruse şi că şoferul vinovat ar scăpa.
Când au văzut că şoferul pleacă din mijlocul lor nepedepsit, rudele victimei s-au năpustit asupra maşinii.

Şoferul nu a consumat alcool, dar asta nu-l va scăpa de un dosar penal pentru omor din culpă.



Observator

×
Subiecte în articol: copil ucis trecere de pietoni Baia Mare
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close