Fetiţă de şase ani, ucisă pe trecerea de pietoni. Şoferul, la un pas de a fi linşat de rudele fetiţei

21 Apr 2009   •   19:55
Fetiţă de şase ani, ucisă pe trecerea de pietoni. Şoferul, la un pas de a fi linşat de rudele fetiţei accident auto baia mare

O trecere de pietoni a devenit o trecere peste pietoni, în Baia Mare. O fetiţă de 6 ani a fost strivită pe zebră, de un şofer care nu a mai avut răbdare. Rudele copilului au fost la un pas de a-l linşa pe şofer.

Şoferul a jurat că nu a avut ce să facă. ?A trecut un grup de copii mici, după care fetiţa aia care e pe jos, a rămas în mijlocul drumului, s-a oprit, când am plecat de pe loc, mi-a sărit în faţă?, a declarat şoferul.

Frânezi, opreşti maşina înainte de trecere şi aştepţi să treacă până la ultimul pieton. Aşa a învăţat în cartea de legislaţie, dar a făcut altceva în trafic. Poliţiştii nu prea au înghiţit explicaţia şoferului. Cu atât mai puţin, rudele copilei.

Cu un sadism născut din suferinţă şi din setea de răzbunare, rudele victimei au sărit la poliţişti care încercau să mute cadavrul de pe şosea. Le-a fost frică de faptul că probele ar putea fi distruse şi că şoferul vinovat ar scăpa.
Când au văzut că şoferul pleacă din mijlocul lor nepedepsit, rudele victimei s-au năpustit asupra maşinii.

Şoferul nu a consumat alcool, dar asta nu-l va scăpa de un dosar penal pentru omor din culpă.Observator

Parteneri
x close