Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Cinci persoane, rănite într-un accident petrecut pe DN 1, în Braşov

Infotrafic. Cinci persoane, rănite într-un accident petrecut pe DN 1, în Braşov

Infotrafic. Cinci persoane, rănite într-un accident petrecut pe DN 1, în Braşov
Sursa foto: Foto: INTACT Images
11 Feb 2011   •   14:16

Cinci persoane au fost rănite, în noaptea de joi spre vineri, una dintre ele fiind în comă, în urma unui accident rutier care s-a petrecut pe DN1, între Braşov şi Predeal şi în care au fost implicate un autoturism şi un camion care tracta o semiremorcă, informează Mediafax.
   
Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Braşov, Cosmin Giosanu, a declarat că accidentul s-a petrecut după ce şoferul unui autoturism Citroen care se  deplasa dinspre Predeal spre Braşov nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, iar maşina a derapat într-o curbă, a pătruns pe contrasens şi s-a ciocnit cu o semiremorcă tractată de un camion, care circula regulamentar din sens opus.
   
În urma impactului, cinci persoane au fost rănite, una dintre acestea fiind în comă.
   
La locul accidentului s-a intervenit cu un echipaj de descarcerare al ISU Braşov, cu două ambulanţe SMURD şi cu trei ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă, care i-au preluat pe răniţi.
   
Cei cinci răniţi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Braşov, patru dintre ei rămânând internaţi.
   
"Un bărbat de 39 de ani este în stare foarte gravă, în comă, şi este la reanimare. A suferit un traumatism pulmonar şi o fractură craniană cu hematom. Are şanse mici de supravieţuire. Alţi trei pacienţi sunt internaţi la neurochirurgie cu diverse traumatise, sunt în investigaţii, dar starea lor este bună. O a patra persoană a suferit răni uşoare şi nu a necesitat internarea", a declarat, vineri, dr. Ioana Chiţea, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean Braşov.
   
Accidentul a avut loc la mai puţin de 24 de ore de la producerea unui alt grav accident de circulaţie pe drumul dinspre Poiana Braşov spre municipiul Braşov. În urma acestui accident au fost rănite cinci persoane, una fiind în comă. În autoturism se aflau şapte tineri cu vârste între 21 şi 33 de ani, iar şoferul era băut, având o concentraţie de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un copac.
   

×
Subiecte în articol: accident SMURD ambulanta raniti Brașov coma
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close