Infotrafic. Coloană de maşini de patru kilometri pe DN1, în zona Comarnic. Vezi rutele alternative

15 Aug 2010   •   13:55
Infotrafic. Coloană de maşini de patru kilometri pe DN1, în zona Comarnic. Vezi rutele alternative

Traficul rutier este dificil pe DN1 Braşov - Ploieşti, duminică la prânz, astfel că în zona localităţii prahovene Comarnic s-a format o coloană de maşini de un kilometru pe sensul spre munte şi de patru kilometri pe sensul spre Bucureşti, informează Centrul Infotrafic.

Poliţiştii rutieri recomandă şoferilor care vin pe DN1 de la Braşov la Bucureşti, să folosească rutele alernative DN1A Braşov - Cheia - Vălenii de Munte - Ploieşti - Buftea - Bucureşti ori DN73 Braşov - Bran - Câmpulung Muscel - Piteşti - Autostrada A1 - Bucureşti. În scopul evitării traversării municipiului Ploieşti, pot fi utilizate centurile ocolitoare, în principal cea de est.

Cei care au ales pentru deplasare varianta clasică, pe Valea Prahovei, pot ca de la Sinaia să circule şi pe DN71 Sinaia - Fieni - Târgovişte - Bucureşti, arată Infotrafic.

Turiştilor care au ales traseul spre litoral, poliţiştii le recomandă varianta DN2A Constanţa - Hârşova - Giurgeni - Slobozia - Urziceni - DN2 Urziceni - Bucureşti.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că va monitoriza traficul auto, pe principalele drumuri spre mare şi munte, din elicopter, pentru a urmări modul în care se desfăşoară circulaţia şi pentru a le transmite informaţii utile echipajelor de la sol.

Antena3.ro

x close