Antena 3 CNN Economic Auto O tânără din Capitală s-a speriat şi a intrat în pom cu maşina (VIDEO)

O tânără din Capitală s-a speriat şi a intrat în pom cu maşina (VIDEO)

O tânără din Capitală s-a speriat şi a intrat în pom cu maşina (VIDEO)
25 Noi 2008   •   19:23

O tânără bucureşteancă a ajuns la spital marţi dimineaţă, după ce a derapat din cauza şoselei acoperite cu mâzgă. Poliţistul este cel care o şterge pe victimă, în aşteptarea medicilor, la câteva minute după producerea accidentului.
Pe rând, apar maşinile de descarcerare şi Salvarea. Nimeni nu ştie cât de grav e rănită tânăra, chiar dacă e conştientă. Cel mai important deocamdată era să o scoată din maşină. Maşina a trebuit să fie mutată şi tăiată pentru ca medicii să ajungă la victimă. Intervenţia a fost din ce în ce mai grea.
Portiera din faţă şi parbrizul au fost date la o parte. Apare şi al doilea echipaj Smurd. Cel mai probabil tânăra s-a speriat când şoferul maşinii din faţă a pus frână. A tras brusc de volan. Tânăra are 28 de ani şi din fericire nu a fost grav rănită.
Era plină de sânge de la o tăietură deasupra sprâncenei. Victima a fost dusă la spitalul de urgenţă Floreasca. Ce s-a întâmplat pare mai mult ghinion decât vină. Maşina avea în jur de 60 de kilometri la oră în momentul accidentului.

În Botoşani, două tinere au avut parte, luni seară, de o cursă incendiară cu maşina, la propriu. Fetele se îndreptau spre casă, când au simţit miros de fum. Şoferiţa a tras pe dreapta, au coborât din maşină şi tocmai atunci a izbucnit focul.
Una dintre ele a încercat să ia extinctorul din portbagaj, dar flăcările s-au înteţit. Un alt şofer cere trecea prin zonă a chemat ajutoare. Pompierii au securizat zona si, după o oră incendiul a fost lichidat. Pompierii spun că focul ar fi fost provocat de un scurt-circuit.
Observator

×
Subiecte în articol: incendiu
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close