Antena 3 CNN Economic Auto Şoseaua Nicolae Titulescu, închisă din cauza lucrărilor la Pasajul Basarab

Şoseaua Nicolae Titulescu, închisă din cauza lucrărilor la Pasajul Basarab

Şoseaua Nicolae Titulescu, închisă din cauza lucrărilor la Pasajul Basarab
18 Mai 2009   •   21:24

Lucrările la pasajul Basarab închid încă o zonă de acces. După Şoseaua Orhideelor si Bulevardul Vasile Milea urmează şoseaua Nicolae Titulescu. Aceasta a fost închisă de luni dimineaţă aşa că şoferii care vor să ajungă de pe Calea Griviţei pe Calea Victoriei vor fi nevoiţi să folosească traseele ocolitoare. Timp de cel puţin 6 luni pe şoseaua Titulescu vor avea acces doar riveranii.

Restricţiile de trafic au intrat în vigoare dimineaţă în jurul orei 7 şi jumătate. Imediat după ce poliţiştii au închis strada muncitorii s-au apucat de treabă.

Zona a fost închisă pentru lucrările la rampa de acces pe pasajul suprateran Basarab. Autorităţile spun că lucrările vor dura jumătate de an. În acest timp pe şoseaua Nicolae Titulescu vor avea acces doar riveranii. Aceştia vor avea la dispoziţie o bandă de 3 metri lăţime.

Şoferii care vor să ajungă de pe Calea Griviţei pe Calea Victoriei au o singura variantă:

?Recomandăm conducătorilor auto să ocolească această zonă şi să foloseasă Strada Comana şi Petru Rareş organizate cu sens unic pentu această perioadă, şi să nu oprească în zonele lucrărilor pentru că în mod sigur vor încurca circulaţia?, a declarat comisarul Vasile Daniel, Brigada de Poliţie Rutieră.

În urmă cu câteva săptămâni, tot din cauza lucrărilor la pasajul Basarab a fost închise circulaţiei Şoseaua Orhideelor şi Bulevardul Vasile Milea.

Observator

×
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close