Antena 3 CNN Economic Auto Traficul pe DN1 este blocat spre Braşov, pentru a doua zi consecutiv

Traficul pe DN1 este blocat spre Braşov, pentru a doua zi consecutiv

Traficul pe DN1 este blocat spre Braşov, pentru a doua zi consecutiv
27 Dec 2008   •   13:06

Drumul Naţional 1 este blocat până la Braşov, iar şoferii sunt nevoiţi să stea ore în şir în trafic. Pentru a doua zi consecutiv, din cauza aglomeraţiei, Poliţia Rutieră a oprit accesul înspre Poiana Braşov. Accesul spre staţiune fusese restricţionat şi vineri, din cauza numărului extrem de mare de autoturisme. Pe Drumul Naţional 1, s-a înregistrat atunci un trafic record de maşini - peste 20.000.
De altfel, traficul pe DN 1 se desfăşoară în condiţii dificile în sensul de mers spre Braşov, în dreptul localităţii Comarnic, unde coada de maşini ajunge la 5 km, pe proţiunea de drum dintre localităţile Sinaia şi Buşteni şi în Predeal.
Spre Poiana Brşov nu au drept de trecere decât cei care pot demonstra că sunt cazaţi în staţiune.
Poliţia Rutieră a suplimentat efectivele şi a apelat şi la ajutorul agenţilor de la ordine publică pentru fluidizarea traficului.
Pentru fluidizarea circulaţiei, poliţia recomandă şoferilor folosirea rutelor ocolitoare: DN 1A Bucureşti - Buftea - Ploieşti - Vălenii de Munte - Cheia - Săcele - Braşov şi DN 7 Bucureşti - Bâldana şi în continuare DN 71 Bâldana - Târgovişte - Sinaia.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Brașov trafic rutier blocat
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close