Antena 3 CNN Economic Auto Un şofer din Botoşani riscă să rămână fără carnet: A făcut drifturi pe şosea fără să îi pese de ceilaltţi şoferi

Un şofer din Botoşani riscă să rămână fără carnet: A făcut drifturi pe şosea fără să îi pese de ceilaltţi şoferi

Un şofer din Botoşani riscă să rămână fără carnet: A făcut drifturi pe şosea fără să îi pese de ceilaltţi şoferi
Sursa foto: Foto: everythingdrift.com
02 Noi 2011   •   15:27

Un bărbat din Botoşani s-a crezut într-un joc video şi şi-a pus la treabă sutele de cai putere de sub capotă pe un drum din oraş. A făcut mai multe drifturi cu maşina, fără să-l intereseze soarta altor şoferi din trafic. Şi-a filmat isprava şi a publicat-o pe internet, iar acum riscă să rămână fără carnet.

În loc să-l oprească, prietenii şoferului chiar îl încurajează şi-i dau sfaturi. Şi-au pregătit telefoanele mobile pentru a-l filma.

În scurt timp strada, este inundată de fumul gros şi de mirosul de cauciuc ars. Bolidul goneşte, şi, pentru câteva clipe, dă impresia că a terminat reprezentaţia de drifturi. Prietenii tânărului privesc admirativ urmele alunecărilor controlate.

Şoferul începe iar să supratureze motorul bolidului şi să se învârtă chiar în mijlocul străzii. Fără să-i pese de ceilalţi şoferi din trafic. Nu se opreşte nici măcar atunci când o altă maşină se apropie, claxonând.

Tânărul depăşeşte la milimetru ce-a de-a doua maşină şi se apropie iarăşi de grupul său de prieteni. Îşi forţează bolidul la maximum, însă maşina cedează, iar partea din spate atinge carosabilul. Urmează o ploaie de scântei.

În urma imaginilor postate pe internet, ofiţerii de la Rutieră s-au atuosesizat.

 


×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close